Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Следи поступак пребацивања нa списак за Meдaну: мишом кликнете на ОК и потврдите додавање!!! :hack:
BoF napisal/-a:Следи поступак пребацивања нa списак за Meдaну: мишом кликнете на ОК и потврдите додавање!!! :hack:

Na kakšen forum sem pa jaz zašel :hack: :bum:
Uporabniški avatar
 raf
BoF napisal/-a:Следи поступак пребацивања нa списак за Meдaну: мишом кликнете на ОК и потврдите додавање!!! :hack:

gogl zna vse, jes!!!!!!! :mrgreen:

V nadaljevanju je postopek za prenos seznama Medan: klik na OK dodajanje
Na avtobusu je še prostor.
Zdravniška potrdila niso potrebna,to nam je zagotovil sam Cesar.Čežare po italjansko,
Cesare Balaben on(eden od njih) ima čez organizacijo,spisek do zdej prijavljenih sem
mu že poslal,smo mu pa povedali,da bo spisek še dopolnjen,popravljen,prosil je,
če se da tko do 10.01.,če še kdo hoče zraven naj mi pošlje podazke po ZS-ju.
Skupinsko prijavo pošljem jest in to je vse.tekli boste sami,oziroma bomo vsi skupaj.
Upam,da vas je Miklavž bogato obdaril.
Zakaj Mklavž odaruje v noči s 5.na 6. december,pridne?
Nazadnje spremenil bojanm, dne 06 Dec 2009, 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
bojanm napisal/-a:Zakaj Mklavž odaruje v noči s 5.na 6. december,pridne?

Enostavno! Ker so bili pridni! :D

6. december je tisti prvi datum, ki si ga številni otroci zapomnijo, saj je dan, ko ima god sv. Miklavž, kakor pravimo sv. Nikolaju, ki je bil v 4. stoletju škof v mestu Mira v Mali Aziji (današnji Demre v Turčiji). Na predvečer svojega godu hodi s svojim spremstvom, angeli in parkeljni, od hiše do hiše in prinaša pridnim otrokom darila, porednim pa šibe. (24ur)

Meni je prinesel šibo! :D

LP Tomaž
Z medeje so mi poslali tole:
(prevod)
Dragi Bojan,

prejeli smo listo 28 atletov (22 za 21km in 6 za 30km) za tekmovanje v Medeji; za ureditev vpisnine pričakujemo plačilo Euro 310,00 ki jih lahko nakažete na banko banca BCC LUCINICO FARRA E CAPRIVA:
IBAN IT20 H086
2212 4000 0000 0835213 codice BIC:CCRTIT2T96A.
Naj spomnim, da mora prejem "pettorali" (brezrokavnikov) opraviti ena oseba v imenu vseh in da mora plačilo biti opravljeno naenkrat.

Hvala in lep pozdrav,

P.S. Če opravite plačilo do 31. decembra imate eno gratis vpisnino na 20 vpisanih, torej plačate le 300 Euro.

Na spisku nas je zdaj že mal več,se pravi,če se prijavimo do konca leta,
tečeta dva brezplačno,a smo za.
Na dan z idejo,kako izrebati ta dva :!:
Vem da imate take organizatorji najrajši :roll: ampak vseeno vprašam, bi se dalo premestiti iz 21 km na 30? Še prej pa - ali je kakšen časovni limit na 30, da ne bi po temi taval sredi Italije? :oops: :cry:
Wega spremembe so možne do 30/31.12. ko se bo poslala skupinska prijava,
kar se limita tiče bomo vprašali.
Do teme imaš šest ur časa,to se mi pa vsen mal velik zdi za 30km.
bojanm napisal/-a:Dobr nana,tko al tko,
druga bi bila pa ti,špela*,po mojem mnenju,
sej veš zakaj.

Ne, v bistvu ne vem. :D
A moram res utemeljevati, zakaj poleg nane ti? Kdo je že tisti, ki vedno organizira avtobusne prevoze in ob tem skrbi še za nagradne uganke (ok no, tista z oslom mi res ni bila všeč, ampak to je le ena od mnogih :lol: )? Lahko pa glasujemo in sem prepričana, da se bodo ostali strinjali z mano. :wink:
Za nano se pa strinjava, torej mi ni treba utemeljevati. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA