Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

prvi vtisi z današnjega maratona v Lizboni.

Proga izredno težka, celo težja od NY. Skoraj ves čas čelni in bočni veter, visoka vlaga. Organizacija na nivoju drugorazredne "vaške tekme".

Dejansko nisem vedel nič o tej težavni progi, saj je bila letos prvič trasa speljana v enem krogu. Na tekmi pa šok, klanec za klancem, nadvozi, mostovi, vetrovna avtocesta v klanec ... grozno.

Polovičko obrnil za 1:23, potem pa je počasi zmanjkovalo moči. Na koncu sem zmogel rezultat 2:56, kar je zadostovalo za nepriljubljeno 4. mesto v kategoriji.

Glede na vse skupaj se je še dobro izteklo ampak ta maraton me ne vidi več.

Drugače pa, Lizbona je krasno mesto, vredno ogleda.

REZULTATI MARATON

POLMARATON REZULTATI

Kaj več pa kasneje + fotke, ko se vrnemo domov. Šibam na dodatno hidracijo v bližnji pub.

Lp, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 06 Dec 2009, 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Joooj Matjaž pusti pube, vse proste trenutke preživi v tavernah kjer pojejo fado..

Če te četrta mesta motijo zamenjaj šport,veslanje je še en tak nemasoven.Preizkušeno.

In pa seveda, bravo za tvoj rezultat!
Uporabniški avatar
 nada
no, se jaz na kratko, me je Matjaz napodil porocilo pisat, kar pri meni ni obicajno ;))).... izlet je bil zelo lep- fino, da je v Lisboni se polmaraton marca :) , tek pa manj, ampak smo preziveli....clovek pac ne tece vsak dan preko viiiiisokih avtocestnih nadvozov, pa se z vetrom v prsa, ampak se ne damo......no zdej pa ze preganjajo ker nas letalo baje ne bo cakalo...... :laola
Uporabniški avatar
 tae
Nada, kaj pa je tebe zvabilo v Lizbono ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA