prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz bi tudi to soboto šel. Imam pa problem, ker bom imel po vsej verjetnosti delovno soboto. Zato je ena varianta, da bi štartal prej. Mogoče kdo ve, ob kateri uri se odpre koča (štartal bi ob cca. 8:00, gor sem cca. 8:25)?

Naslednja dva petka (11, 18.12.) imam nočno (veseli december :D ). Ni teorije, da odtečem po nočnem 'šihtu' do vrha. :roll:
Danes sem pričakoval, da bova s Sandro sama, glede na to, da je miklavžev tek, a nas je bilo 5.Trije smo bili na štartu,tik predno smo že hoteli odrinit je prišla še Meta,liquid pa je točno ob 9 zjutraj pritekel nazaj.Bilo je malo mrzlo, drugače pa zeloooo lušno kot ponavadi, saj je pot na primoža zelo prijetna za tek.
Še slikca: (žal samo trije)
Slika
no fajn da ste šli...

mene pa zanima, ali je do Primoža padlo kaj snega in če kdo ve, kake so (snežne) razmere na V.Planini - po včerajšnjih padavinah?

hvala v naprej ...in lep pozdrav vsem
klas napisal/-a:no fajn da ste šli...

mene pa zanima, ali je do Primoža padlo kaj snega in če kdo ve, kake so (snežne) razmere na V.Planini - po včerajšnjih padavinah?

Sam sem na Primožu pričakoval sneg, pa ga ni bilo tudi za vzorec. Za V. planino ne vem. Naslednja dva tedna bom verjetno odtekel v nedeljo, ker mi v soboto enostavno ne bo zneslo.

Forma pa zaenkrat ni v vzponu, ker se prav mučim s temle hribčkom. :? Upam, da mi bo čez cca. mesec dni ratalo odteč brez hoje. Je pa tale zimska liga zame prava popestritev. :clap:
Moram tudi povedati,da sem dobil nekaj sponzorjev in tako da nagrade bodo, pa ne le za najboljše, se bom probal potruditi, da bo za vse dovolj in tudi Sebastjan Zarnik mi je obljubil, da pripelje eno soboto svoje fante na en trening, tako da bomo/boste lahko tekmovali tudi z najboljšimi, se veselimo. :wink:
Liquid napisal/-a:
klas napisal/-a:no fajn da ste šli...

Sam sem na Primožu pričakoval sneg, pa ga ni bilo tudi za vzorec. Za V. planino ne vem. Naslednja dva tedna bom verjetno odtekel v nedeljo, ker mi v soboto enostavno ne bo zneslo.

Forma pa zaenkrat ni v vzponu, ker se prav mučim s temle hribčkom. :? Upam, da mi bo čez cca. mesec dni ratalo odteč brez hoje. Je pa tale zimska liga zame prava popestritev. :clap:

Liquid, vpiši se pa v sobotni termin, tebi zaupamo : )))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA