Ali prideš na ponovoletno TF srečanje v Podpeč?

pridem - zagotovo
30
63%
pridem - verjetno
14
29%
ne pridem - žal sem zadržan/a
3
6%
ne pridem - me ne zanima
1
2%
tulček napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Upam, da se bo Štajercof nabralo za en avto, pa da me kje zraven vzamejo, drugače pa itak spet soliram :-)

Če se bo plesalo in če me ZdravkeC vzame zraven, bi jaz tudi prišla. :D

Vege meni. :mrgreen:

Še jaz se javim, da bo večja gužva v avtu....seveda, če me Zdravko vzame zraven :mrgreen:
bernarda napisal/-a:
tulček napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Upam, da se bo Štajercof nabralo za en avto, pa da me kje zraven vzamejo, drugače pa itak spet soliram :-)

Če se bo plesalo in če me ZdravkeC vzame zraven, bi jaz tudi prišla. :D

Vege meni. :mrgreen:

Še jaz se javim, da bo večja gužva v avtu....seveda, če me Zdravko vzame zraven :mrgreen:

A ZdravkoC se ukvarja v prostem času tudi s taxi službo :lol:
ero napisal/-a:aja, prosim vas tudi, da mi poveste, če želite brezmesno večerjo - hvala!

Tega ne razumem najbolje, razen, če manjka vmes besedica "tudi". Vsejedi z bresmezno večerjo verjetno enako ne bodo zadovoljni, kot vegetarijanci ne zgolj z mesno.
nana napisal/-a:
ero napisal/-a:aja, prosim vas tudi, da mi poveste, če želite brezmesno večerjo - hvala!

Tega ne razumem najbolje, razen, če manjka vmes besedica "tudi". Vsejedi z bresmezno večerjo verjetno enako ne bodo zadovoljni, kot vegetarijanci ne zgolj z mesno.

hm, jaz besedice tudi ne pogrešam :) poskusimo takole:

Prosim tiste udeleženke in udeležence ponovoletnega srečanja TF, ki bi želeli vegetarijanski obrok, da mi to (kar tu) sporočite - hvala!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA