Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:Ja v Verono se pač nebi vozil na polovičko.

Ne vem, kako se lahko takšne znebiš :roll: Verona je pač... VERONA :D
Mal berem in gledam tole , pa me vedno bolj mika, edin ne vem o skupinskem prevozu ste popolnoma nehali razmišljat al boste - bomo še mal počakal :?:
Vsekakor sem kandidat , verjetno tudi še dodaten sedež za navijačico!

LP Bojan :wink:
BO-JAN napisal/-a:Mal berem in gledam tole , pa me vedno bolj mika, edin ne vem o skupinskem prevozu ste popolnoma nehali razmišljat al boste - bomo še mal počakal :?:
Vsekakor sem kandidat , verjetno tudi še dodaten sedež za navijačico!

Če mene vprašaš, skupinskega prevoza ne bo. V Verono jih gre večina že kakšen dan prej ali ostanejo dan dlje (ali pa kar oboje). Se jih bo pa gotovo našlo kaj, ki bodo šli isti dan, pa se lahko "priklopita".
Hvala nana, nameravam povprašati še par kandidatov za tek, če pa ne bo nič kruha iz te moke se bom pa kaj javil in povprašal, ne vem pa kako je z dvigom št. številk

LP Bojan :wink:
Danes preveril osebno pri njih na EXPO-ju (Reggio Emilia)

-za skupinske prijave...na 10 prijavljenih ena prijava gratis.
-zdravniško ni potrebno...le podpis (avtocertifikat)
-dvig številk NI možen v nedeljo...lahko pa tisti ki gredo dan prej dvignejo za tiste...kateri pridejo v nedeljo zjutraj.
lonely napisal/-a:Danes preveril osebno pri njih na EXPO-ju (Reggio Emilia)

-dvig številk NI možen v nedeljo...lahko pa tisti ki gredo dan prej dvignejo za tiste...kateri pridejo v nedeljo zjutraj.

Koga bomo prostovoljno določili za to uslugo? :wink: :cast1: :drink

hmm.....
ko sem se prijavljal prek speta sem takrat prebral informacijo na njihovi strani, da bo dvig št možen tudi v nedeljo do 9. ure.
zgleda ,da so spremenili pogoje vmes in so rajši komot ter bodo v nedelj ozjutraj rajši še zajtrk pri svoji mamici pojedli in šele potem prišli na šiht, kot redarji organizatorji in vse kar sodi zraven tega maratona.
cccc....
henrik. boš imel pa kar nekaj dela, da boš vse nas, ki pridemo v nedeljo tja, oskrbel z ciframi. vseeno se ti že vnaprej zahvaljujem za prijaznost in seveda tudi kako pivičko dobiš po tekmi.
raf napisal/-a:

hmm.....
ko sem se prijavljal prek speta sem takrat prebral informacijo na njihovi strani, da bo dvig št možen tudi v nedeljo do 9. ure.
zgleda ,da so spremenili pogoje vmes in so rajši komot ter bodo v nedelj ozjutraj rajši še zajtrk pri svoji mamici pojedli in šele potem prišli na šiht, kot redarji organizatorji in vse kar sodi zraven tega maratona.
cccc....
henrik. boš imel pa kar nekaj dela, da boš vse nas, ki pridemo v nedeljo tja, oskrbel z ciframi. vseeno se ti že vnaprej zahvaljujem za prijaznost in seveda tudi kako pivičko dobiš po tekmi.

Raf, je pisalo, da tisti, ki ne prihajajo iz lokalne province, lahko dvignejo številke v nedeljo pred startom. Danes sem našla samo tole:
BIB NUMBER AND RACE PACKET
Participants must personally pick up bib number and race packet at the Marathon Village
Saturday February 20th from 10:00 to 20:00

Ampak na letošnjem so jih 100% delili tudi v nedeljo zjutraj.
Kar premislite o udeležbi v Veroni...kot tekač...roler...turist.
Kajti obeta se skupinski avtobusni prevoz.
Kdaj...kdo...zakaj?...bo znano po praznikih. (by -bojanm-)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA