Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 TatoSlo
nini32 napisal/-a:TatoSlo, dobrodošel in čestitke za naziv celjan/a.

me pa prav zanima, kje si tekel? ker če po temi tečem, komaj natečem 11 km, pa sem od rojstva celanarka. :?

no sej je Celje tut moje rojstno mesto, sam iz "spalnega naselja" 12km stran sem le prišel do "mesta" :)
11,45km (po nike+) je pa trasa: Kladivar - zelenica - šlander - un fitnes tam mal naprej - savinja - zagrad (ob savinji) - un most proti laškem - park - nazaj ob savinji - pa zelenica in nazaj na kladivar. ekola dobrih 11km.
Sem pa najdu še boljšo turo, men fantastično.
Kladivar - Kidričeva (ja luft ni glih na vrhuncu) - Štore - Kompolje - Šentjur. 17km od tega 2 km hriba (Štore-Kompolje). Mi je pa hecen kulk boljš mi je nekam prlaufat kot pa da kroge sučem. Danes pa spet za Savinjo. Lahko bi mi pa kak "domorodec" al pa še rajš "domorodka" mal terene razkazala, ane?
 TatoSlo
btw a je kdo aktiven na Kladivarju? Me hudo mika nazaj na tartan pa se še mal iščem. Mejl naslov majo pa zgleda tut za okras.
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:je danes popoldan ali proti večeru kdo za tek???
skupaj do novih zmag!!!!!

Tole mi je pa ušlo.

A gre kdo danes popoldan cca urco in pol lahkotnega teka??

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
TatoSlo napisal/-a:btw a je kdo aktiven na Kladivarju? Me hudo mika nazaj na tartan pa se še mal iščem. Mejl naslov majo pa zgleda tut za okras.

če te zanima, ti na zs pošljem telefonski številki in imena kontaktnih oseb (sta zakonca), ki "trenirata" odrasle osebe. jst sem z njenim pristopom zadovoljna in sem se o teku in vsem ostalem od njiju veliko naučila. nikoli prej nisem tekla, tako da sta mi "po domače" razlagala kaj in kako naj delam.

lepo bodi.

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri pa ob 10.00 na parkirišču spet štartamo. Bom odpolžala en ta velik krog, sem cel teden tekaško lenarila, moram malo vadit, da ne bom iz vaje :-- .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jutri pa ob 10.00 na parkirišču spet štartamo. Bom odpolžala en ta velik krog, sem cel teden tekaško lenarila, moram malo vadit, da ne bom iz vaje :-- .

Škoda, ker ne morem prit, je Bogdan cel dan v službi. Imam danes ravno raztek. :wink:

Uživajte.
Uporabniški avatar
 petka
Jaz tudi "veselo" polžam naokrog - bolezen in tekaška pavza se očitno poznata, poleg tega bo treba pogruntat kakšno novo progo - kroženja okrog bajte imam počasi dovolj :roll: ;)
Mogoče se celo primigam kaj v Celje... kakšno nedeljo...
Uživajte!
Uporabniški avatar
 lenči
Petka, le pridi :clap: .
Tudi danes nas je bilo nekaj, malo hitrejši so pobegnili naprej, počasnejši smo tudi oddelali svoje. Za spremembo smo zavili še malo v hrib proti Anskemu vrhu (no, ne čisto do vrha) malo za pokušino in da nas je ogrelo :lol: .
Hvala za družbo na ta dolgem krogu, je prijalo, da nisem tekla sama. Pa še tempo smo malo pospešili proti koncu , hm, še nisem čisto iz vaje :wink: , rekorde pa itak ne bomo pozimi delali :-- .
Edino kar je malo manj prijazno, je prazno parkirišče, parkirat pa ne moreš, parkomata ni, upam, da se bodo odgovorni zamislili in uvedli možnost plačila na uro. Je pa pozitivno, ker imamo prostor za tekaške vaje :-- , ki nas pošteno ogrejejo pret tekom. :laola
 Saso202
Moram še tukaj javno pohvaliti Lenči in Francija, da poleg tekaških podvigov načrtujeta tudi plavalne, če ne celo triatlonske :wink:

Super se držita na plavanju in kot vse kaže bosta večini konkurenčna tudi v plavanju in ne samo v teku :laola

p.s. vabimo tudi vse ostale da se nam pridružijo tako na plavanju kot na teku in pri drugih dejavnostih, ki jih ni malo

http://srk-celje.si/

lep pozdrav
Uporabniški avatar
 lenči
No, presneto, pa je presenečenje splavalo po vodi :-- :lol: dobesedno
Sašo, hvala za pohvalo, priznam, da nama je prav super in da uživava ob preganjanju po bazenu. Lepo, da lahko tudi "plavalna polžja sekcija" v ŠRK najde svoje mesto in smo deležni tako vredu vadbe.
Če sem odkrita, mi nekako ni čez teden za tekat v tem mrazu in po temi sami naokoli in je prav prijetno na toplem in v družbi uživat.
Hja, edino kar še nisem odkrila, so plavalne kiklce :-- :lol:
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA