Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Samo:-) napisal/-a:Mene tudi ne bo :--( :--( :--(
...ko bi vsaj bili virusi; peta me kar močno boli... sem spet primerek za dr. Vogrina & co. :cry:

Škoda Matilda, smo te pogrešali. Tebe tud Semjul. Da se do nasledje nedelje porihtata oz. porihtate - ziher je še kakšen-a, ki se ni opravičil-a. :wink:
Končno smo dočakali zimski pokal v pravem pomenu!

Belina, snežinke...Zvok palic (tisti, ki smo jih imeli smo imeli srečo) in glas občasnih debat dolge kolone.

Zares dolge; kar 173 se nas je odpravilo "gor". To govori, da jemljemo pomen zimski v srcu in to srce nam daje radost in veselje ter navdih za naša nedeljska druženja.

Naj se nadaljujejo in nas blagoslovijo z neštetimi izkušnjami!
Kaj se ni začelo zares, ob skupnem pohodu so se se čule razne debate ,ko paje bil drugi štart je vse utihnilo samo tekaški čevlji in palice so se šlišale.NAvrhu pa spetživ žav. Glede virusa pa mislim da med nami vsemi rasaja TEKAŠKI VIRUS , saj si drugače ni za razlagati tako številno udeležbo.Bravo
meža stane napisal/-a:Kaj se ni začelo zares, ob skupnem pohodu so se se čule razne debate ,ko paje bil drugi štart je vse utihnilo samo tekaški čevlji in palice so se šlišale.NAvrhu pa spetživ žav. Glede virusa pa mislim da med nami vsemi rasaja TEKAŠKI VIRUS , saj si drugače ni za razlagati tako številno udeležbo.Bravo

Imate srečo tisti, ki vas je napadel le tekaški virus!
Mene tapravi virus drži že 2 tedna pa še noče spustit!Zimski pokal pa lepo mimo mene.... :cry:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA