Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

No. pa smo ga...

Bil je dokaj velik maraton (2500 udeležencev).
Zmagovalec iz Etiopije 2:13 prehitel Italijana za 3 sekunde...ostali Afričani "zmrznili".
Pri ženskah slavila Italijanka 2:35...pred Afričankami.

Vreme je bilo sveže v pravem pomenu besede 0°C do 5°C...kljub temu sem zasledil le malo takih...ki so tekli v pajkicah...eni celo v poletnih kolekcijah.

Proga zelo zahtevna...dolgi vzponi...pa spust...pa spet vzponi.Proga" pisana na kožo"našim Gorenjcem...kar so lepo izkoristili in pri tem dosegli lepe končne čase.

Sama organizacija je bila na visoki ravni in za vse je bilo dobro poskrbljeno...okrepčila vsakih 5 km...vmes pa gobice za brisanje (mrzle,tople in suhe).
Darilna vrečka bogata...kakovostna majica,pašta,kava,kis in pdb.

Moj del odprave je šel na pot zgodaj zjutraj...tako da ni bilo kaj dosti spanja...ampak OK ...premagali smo se... in se imeli lepo.

Iskrene čestitke vsem sotrpinom.

Medalja je pa res lepa
Slika
Ferlic Janez 2:43:32
Potočnik Boštjan 2:45:30
Mravlje Neža 2:59:16
Oman Jana 3:15:14
Mravlje Dušan 3:18:40
Zevnik Robert 3:20:51
Savič Vladimir 3:26:35
Barič Zdravko 3:25:33
Lotrič Marjan 3:29:20
Koščak Aleksander 3:29:15
Čufar Zdravko 3:31:43
Brljak Željko 3:37
Lekše Toni 4:00:54

Glede na opis proge ste jo dobro žgali. :laola
RoKo...v torek sva tekla Belluno in veš kako je bilo.E,tukaj je bilo podobno...krat dva.
No,vseeno sem tekel 5 minut boljše kot ravninski LM.
Ponovim naslednje leto...maraton ja pač maraton in ni nikoli postlan z rožicami.
Italijanski maratoni so res super. Znajo dobro organizirat, je ugodna klima, dobro vzdušje ... Tokrat me je pa res presenetilo, ko je moral zjutraj šofer iz stekla strgat led, jaz sem pa še razmišljal o kratkih rokavih :nono:

Odprava pod okriljem Janeza Ferlica je preživela lep vikend. Hvala Janez :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA