Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mazi napisal/-a:Jest sem že za... (samo ne vem točno ali mi bo zneslo s časom)

Do kdaj moram fiksno sporočit!?

Dobro bi bilo čimprej, je pa res, da prostovoljcev ni nikoli preveč, tako da so dobrodošle tudi last minute udeležbe. Vendarle bi pa rad osnovno število pomočnikov nabral najkasneje do naslednje srede.
Atalanta napisal/-a:Mene pa nekaj zanima:
Bi se bilo dobro prijaviti prej ali je vseeno, če to storimo pred tekom?
Pridem v spremstvu vsaj petih tekačic. :D
Hvala za odgovor.
Se vidimo, A.

Atalanta, prijave so priporočljive, če želite dobiti tiste rdeče kapice. Kako uro prej bodo še na zalogi. ;)
luzr napisal/-a:
Atalanta napisal/-a:Mene pa nekaj zanima:
Bi se bilo dobro prijaviti prej ali je vseeno, če to storimo pred tekom?
Pridem v spremstvu vsaj petih tekačic. :D
Hvala za odgovor.
Se vidimo, A.

Atalanta, prijave so priporočljive, če želite dobiti tiste rdeče kapice. Kako uro prej bodo še na zalogi. ;)

Pa kje si človek ? Smo mislili, da si šel v daljne tuje kraje...
luzr napisal/-a:Atalanta, prijave so priporočljive, če želite dobiti tiste rdeče kapice. Kako uro prej bodo še na zalogi. ;)

Tisti, ki pa že imamo kapico iz minulih tekov Božičkov, bomo seveda svojo prinesli s seboj in letošnje kapice prepustili otrokom in tistim, ki je še nimajo :wink: . Da ne bo solzic...

LP
@pajo: Nisem sem odpravil v krtovo deželo. Se vidimo na teku. In pride tisti bolj žleht pes, mr.Jekyll... :D
@spela*: za ta tek ti ni treba trenirati, se tresti in sekirati, jaz bom tudi tokrat metla, torej res čisto zadnji. :--
@izzardly: Dobro si se spomnila. ;)
že lani sem imela resen namen priti, pa je bil ravno tisti čas naš tamali bolnici (btw- obiskali so ga tudi Rdeči noski :D ) in konec koncev nisem imela ne volje niti časa.

upam, da mi letos uspe priti!
milkec, hvala - ne bomo pozne.
O, luzr, hvala za opozorilo! Če bi prišla sama, bi po svoji navadi verjetno še štart zamudila, :oops: tako pa me bodo vrle sotekačice pravočasno dostavile. :wink:
Kapico izpred dveh let je dobil navdušen malček, lanske pa nisem dobila (poškodba - :--( ). Tako da bo treba kar po novo ...
spela*: je bilo to prikrito namigovanje, da luzr tudi od mene pričakuje piškote :?: :?: :?:

Se vidimo!!! :TF)
Upam, da ni vas najprej zamrznilo in nato še poplavilo, ker je debata kar naenkrat utihnila. No kakorkoli, upam, da bo udeležba na teku visoka.

Glede prostovoljcev, pa če sem prav razbral iz prispevkov sta le Loni in Mazi. No pa luzr seveda. Če je še kak kandidat kje, je seveda izredno dobrodošel.

luzr: omenjal si, da bi bil rad vodja pohodnikov! Čestitam, bil si izbran za to odgovorno delo :) :)
@milkec: Dobro veš, da je spremljanje pohodnikov, obeh spolov in tudi dece, edina stvar, ki sem si jo želel početi v življenju; vekomaj ti bom hvaležen.
Pazi se divjih zveri v krajinskem parku. :--
Aja - vsi prostovoljci - no Mazi, Loni, luzr in jusuf => lepo bi prosil, če bi prišli najkasneje do 17.15.

Drugače pa bo menda res soboto prvi nedeževni dan v tem ciklusu, tako da upam, da vas bo zato še več prisotnih. Pa ker ne bo premrzlo, ker ne bo prepozno so tudi najmlajši udeleženci dobrodošli!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA