Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz bi imel pa eno vprašanje oziroma predlog, na katerega bo Bojan najbolj vedel odgovor. :)

Ker je še zanimanje za Medeo in je avtobus za 50 sedežev že poln, bi lahko šli z dvonadstropnim 75 sedežev in tako omogočili še komu, da se teka udeleži. :D

Ne vem pa kaj to pomeni organizacijsko in s tem povezanih stroškov. :?:
Če se zbere še 18tekačev,spremljevalcev(pet jih je na čakanju+dve)
nekako do 22,23 12.ni nobenih težav,tudi cenovno ne.
Lahko naredim še en seznam,če se jih v tednu toliko nabere z lahkoto vse uredimo,
Seveda se mora strinjat tudi nana.
Na čakanju:
1.Jože z
2.Tone P
3.Fani P
4.MatjažV
5.ZdravkoC
bojanm napisal/-a:Zadnja infonrmacija,dvojni avtobus je za tisti termin že zaseden.

:D Smo pozni kot ponavadi. Slišalo se je pa dobro - če se najde še xy tekačev do takrat...
bojanm napisal/-a:Lahko naredim še en seznam,če se jih v tednu toliko nabere z lahkoto vse uredimo.
Seveda se mora strinjat tudi nana.

Meni je vseeno, manjka še čisto malo :) Današnji seznam je ažuriran zgoraj :D
bernarda napisal/-a:Z mojim plačilom, v kolikor je mogoče, bi počakala do 22.12.2009, takrat bom vedela, ali lahko potujem ,ali pa moje mesto moram odstopiti komu drugemu :--(

Sedaj nas je že 6 komadov, ki bi šli. Mislim, da je kar nekaj možnosti, da bom na tem busu.
bernarda napisal/-a:Z mojim plačilom, v kolikor je mogoče, bi počakala do 22.12.2009, takrat bom vedela, ali lahko potujem ,ali pa moje mesto moram odstopiti komu drugemu :--(

Kaj je zdaj to :?: a bom jaz brez zajčice ostal. :--(
ROSI64 napisal/-a:

Kaj je zdaj to :?: a bom jaz brez zajčice ostal. :--(

Zajčki so premala bitja, da bi skali čez zid :--
bojanm napisal/-a:Kar se prevoza tiče,možnost je dodatni avtobus 20 ali 30 sedežev,
ceno lahko sporočim po dvanajsti uri.
Zdej pa da vidmo,a se nas bo zbralo še 20.

Evo mene.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA