Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bojan Ambrožič napisal/-a:Baje sem prost. Morm presodt ali pridem. Forma je slaba oz. formi ne morem reči niti forma.

Zadnji rok za prijave je 20. 12 (nedelja) :!: Do takrat se boš moral odločit.

LP, vencelj
valena napisal/-a:Ali je ta teden morda kdo hodil na Kališče?
Zanima me namreč, če je pot shojena.

Zadnjič je bilo rečeno da bo do vrha asvaltirano z belim asvaltom :D :D :D :wink: !
Sredinska črta pa bo označena s stopinjami, ki jih so in še bodo naredile KLJUKE :) !
Lahkoten korak želim vsem.. :wink:
Mislim tole bo unikatna črta :D !Bom pošiljal signale iz Rogle jutri in v soboto :wink: !Samo pol pa moraš zastavce dat po tvoji bližnjici oz. sredinski črti, da bo to unikat :lol: !
Ma ja mal heca.Mogoče boš pa dobila še kako dodatno motivacijo, ko ti bo dalo Kališče krila, ko boš dospela na vrh in se z nasmeškom obrnila nazaj..
Dobr ga terajte se v nedeljo vidjamo.
Uporabniški avatar
 valena
Nič ni bilo z unikatom. Je bila pot že shojena. Najbrž kališčarji že pridno trenirate za četrtkov tek! Tako da Tomaž,jutri ti ni več treba signalov pošiljat. :lol: ,ker sem že doma!
Na vrhu je bilo pa kar -15 stopinj.
vencelj napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Baje sem prost. Morm presodt ali pridem. Forma je slaba oz. formi ne morem reči niti forma.

Zadnji rok za prijave je 20. 12 (nedelja) :!: Do takrat se boš moral odločit.

LP, vencelj

Ne vem še, ker nisem še čisto sigurn če sem prost. Prijavil se bom, pa bomo videli. Dejstvo je da že tako dolgo nisem tekmoval da se je nabrlo spet nekaj motivacije. Rezultata ne bo, bo pa spoznanje ...

Torej se vseeno teče po bljižnicah?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA