Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Morda še kakšna predlagana lokacija spremenjenega začetnega srečanja ?
spela* napisal/-a:Moji predlogi:
1. tržnica - tam, kjer je bil šotor za LM
2. Zmajski most (malo stran od dogajanja, da se lažje najdemo) - in sicer na strani
3. Šuštarski most (tu zna spet biti malo preveč ljudi, da o magistratu ne govorim ...)

Meni je všeč Špelina druga varianta - Zmajski most. Je še vedno v Centru, je malo stran od glavnega dogajanja ta večer, je prepoznaven in ne nazadnje - zelo blizu je parkirna hiša Kapitelj. Vsi, ki ste ta mesec vsaj enkrat poskušali zvečer najti prosto parkirno mesto v Centru, boste znali ceniti ta podatek :wink:
Uporabniški avatar
 tae
zigzag napisal/-a:zelo blizu je parkirna hiša Kapitelj. Vsi, ki ste ta mesec vsaj enkrat poskušali zvečer najti prosto parkirno mesto v Centru, boste znali ceniti ta podatek :wink:

Včeraj zvečer bil v Ljubljani v centru in s parkingi je res TOO MUCH. Ne poznam sicer cen parkinga v Kapitelju, vendar pa sem včeraj parkiral v avtohiši pri bavarcu (ne vem kako se imenjuje), cela noč 1,5 EUR. Je pa res potem malo dlje za hodit.

Danes teden se torej dobimo.

Ker bi vsak rad predlagal svojo začetno lokacijo, bom jaz predlagal že vsem znano (spomin na ljubljanski maraton)
DOBIMO SE PRED SLAŠČIČARNO MAXIMARKETA. (tudi tu zraven je parkirna hiša)

Za vse ostale, ki bi se nam pridružili kje drugje, pa je tu moj mobi:
041/283-546

Popravljeno "vabilo":
viewtopic.php?f=3&t=13759&p=209477#p209477
Še malo organizacijskih namigov.

:) Kdor je predlagal kapitalistično garažno hišo Kapitelj, ne pozna cen parkiranja ali pa ni iz Ljubljane... Kolikor vem je namreč najdražja.

Pa tudi dokaj oddaljena od Tivolija. Saj se dobite pravzaprav že tam, kajne?
V soboto utegne biti garaža Maximarket ob tisti večerni uri prosta. Tudi na trgu švicarske republike je v takem obilica prostora.
Nočna parkiranja za fiksen znesek so ponavadi od 19. ali od 20.ure.
Taev predlog za parkiranje v garaži na Bavarskem dvoru je tudi zelo dober. Ponavadi je vedno dovolj prostora.

Sicer pa se mi, nasplošno, zdi smešno, ker tekači vedno komplicirajo s parkiranjem in jim je vse predaleč. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Zgolj toliko, da se ne pozabi; v soboto zvečer se dobimo. Kdor želi dan izkoristiti 100% mu predlagam, da gre dopoldne v Dolsko, popoldne v Tivoli in zvečer v staro Ljubljano.
Uporabniški avatar
 tae
spela* napisal/-a:Baje tudi Severina pride.

Upam, da si je zapisala mojo telefonsko, da nas najde. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA