Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ne delat panike z vremenom, :argue: zapadlo je nekaj cm snega v Ljubljani, na obali pa komaj malo za vzorec. :) Istra skoraj ni imela nič padavin. Padavine bodo ponehale (v LJ so že) in jutri bo lep sončen dan. :D Temperature pa ravno take kot smo imeli na Barbarinem teku. Zjutraj okoli nič, čez dan pa malo nad nič.

Pa sončnih očal ne pozabit. 8)
Kdo dela paniko? Tolk snega nisem vidu že od zadnjega potovanja pozimi na Štajerski konec. Danes je bil že problem pridet do Kozine. Jutri so predvideni snežni zameti, najboljše da se odpravim takoj. :D
Žal bo tokrat brez mene.
So ceste od Maribora do obale prelepe, da bi na njih užival vse te kilometre in izzival usodo.
Mi je pa res žal. V glavi imam tek že postavljen :D
Ko sem videl pri dnevniku kepanje otrok na Tartinijevem trgu, sem si premislil. Ne zaradi otrok, zaradi poledice na cesti, ki bi me spremljala očitno od doma do Savudrije.
Tudi za suport ne bi bilo lahko. Zato torej :!:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 19 Dec 2009, 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
ZdravkoC napisal/-a:Žal tokrat brez mene.
So ceste prelepe, da bi na njih užival vse te kilometre in izzival usodo.
Mi je pa res žal. V glavi imam tek že postavljen :D
Ko sem videl pri dnevniku kepanje otrok na Tartinijevem trgu, sem se premislil. Ne zaradi otrok, zaradi poledice na cesti, ki bi me spremljala očitno od doma do Savudrije.
Tudi za suport ne bi bilo lahko. Zato torej :!:

Tudi meni je žal tega teka, ki ga bom moral izpustiti, ne samo zaradi vremena, tudi zaradi zdravja ( pred časom sem prebolel gnojno angino) :--( :--( .

Srečno
Zdravko, kdo se bo pa sedaj tistih 20 sek družil z mano? :D
Te pa razumem... danes sva do Savudrije potrebovala kar nekaj časa. Tukaj snega niso videli že od leta 1986, so nama povedali :D
Dolina Mirne je sicer zasnežena ampak jaz to štejem v plus. Vsaj ne bo potrebno skakljat po kamnih... bo fina mehka preproga. Pa sonček. In vetra ne bi smelo biti.
Super bo 8)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA