Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sandi66
Pozdravljeni!

Čisto po naključju sem se udeležil teka ob baklah.Vsa pohvala organizatorjem.
Lepa proga,osvetljena s premnogimi baklami. Žal zelo zelo majhna udeležba.
Res škoda.

Lp
Sandi
 ROJE
mENE PA ZANIMA ČE SO KJE REZULTATITI TEGA TEKA IN TEKA KI JE ŠTEL ZA PRVENSTVO lJUBLJANE DAN KASNEJE. LP IN HVALA ZA ODGOVOR
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
Res lepo organiziran tek, proga v celoti osvetljena z baklami, merjenje časa, topel čaj na cilju... Tek ponoči ob baklah je fascinanten! Torej vse super, edina pomankljivost....udeležba, mislim da nas je bilo okoli 15 tekačev. :( Zanimivo da se nas podnevi zbere na progi mnogo več.

No ja, to je bila moja prva smučarsko tekaška prireditev in drugo leto se zopet vidimo, pohvale organizatorju.

PS: Če organizator bere forum ga lepo prosim, da letos na Molniškem teku natisne številke za tekmovalce na papir, tako kot je praksa na vseh tekaških prireditvah. V smučarskih majicah je spomladi res težko teči, majice ne dihajo in v njih je na soncu vrooooče!

Mislim da nisem edini tega mnenja......

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 AVI
Tomaž 77 napisal/-a:.....PS: Če organizator bere forum ga lepo prosim, da letos na Molniškem teku natisne številke za tekmovalce na papir, tako kot je praksa na vseh tekaških prireditvah. V smučarskih majicah je spomladi res težko teči, majice ne dihajo in v njih je na soncu vrooooče!

Mislim da nisem edini tega mnenja......

LP Tomaž

Številke naj osanejo kar take kot so...smučarske številke so tudi na Triatlonu jeklenih v Bohinju in se noben ne pritožuje....mislim, da so za spremembo take številke prav luštne...če pa ti je prevroče, daš pa še vedno lahko majco s sebe... :lol: ... človeku je pa tudi samo v kopalkah poleti vroče - to je pač čar poletja :lol: :lol: :lol:

LP
Uporabniški avatar
 Sandi66
ROJE napisal/-a:mENE PA ZANIMA ČE SO KJE REZULTATITI TEGA TEKA IN TEKA KI JE ŠTEL ZA PRVENSTVO lJUBLJANE DAN KASNEJE. LP IN HVALA ZA ODGOVOR

Še vedno nisem zasledil nobene stvari s teh dveh tekov. Je morda kdo že kaj našel ?

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA