prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

No evo pa je še ena za nami. Zbralo se nas je (mislim) rekordno število, glede na to da je cvalenti pridobil sponzorje, tako da vsak udeleženec na koncu zimske lige prejme najmanj 500€, lahko pričakujemo še večjo udeležbo.
Zaradi obveznosti sem jo potegnil direkt v dolino, drgač bi pa verjetno jo potegnil še mal viši, ampak je blo že to zadost, da so me pustil brez avta tko, da Primož od doma je pa tud kr en lep trening, bomo še ponovil

LP Bojan :wink:
Tudi tokrat liga uspela.Prijetno nas je presenetil snegec, časi malo slabši toda vzdušje odlično.
Še foto:
Slika

In še zamudnik Cweto!!!
Slika

Prvič smo tekli v dežju, drugič in tretjič v mrazu, četrtič v snegu in MRAZU, petič pa baje v blatu :twisted: :twisted: :lol:
Mi je zlo hudo, ker se ne morem udeležit Zimske lige, so pač službene obvezbosti, sicer sem Primoža dons not prnesu ampak to ni to :?: :wink:
LP Bojan
Jutri žal mene in Sandre ne bo, ker greva na božični izlet :) , zato bi prosil koga, ki bo prišel, če bi lahko slikal štart, kot je v običaju, ena fotka pred tekom :).Jaz bom odtekel danes, toda to ne bo štelo, bom pa poročal o stanju proge,gotovo pa bo kar sem napovedal..... BLAT!!! :lol:
Prva letošnja zimska liga na Sv.Primoža je za nami,vreme je zdržalo in mislim,da je danes padel tudi rekord po številu udeležencev,kar je pohvalno.
Po obveznem fotkanju,smo se na znak štarterja(tokrat je mene doletela ta čast),zapodili proti Primožu.Kako močan je bil tempo pove dejstvo,da nas je bilo na polovici proge v skupini samo še okoli 5,tako da je ob podpori številnih pohodnikov,navijačev odločal ciljni šprint.Prvi je danes na vrh pritekel Lado Kveder 20:45,drugi sem bil jaz 20:55,tretji pa Ivan Urh 21:00.
Med ženskami je bila prva Jana Strahinič.Lepo je bilo spet po dooolgem času teči na Primoža,lepo srečati znane nasmejane obraze tako,da zagotovo še pridemo.
Lep pozdrav Sebastjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA