Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Evo, moje kratko poročilo z zasnežega krosa v Vrtojbi, ki sem ga danes izkoristil za dober trening in za testiranje trenutne kondicije...z samim nastopom sem kar zadovoljen (še posebej ker ne tečem veliko po klancih in jih je v Vrtojbi kar v izobilju), sicer dosegel absolutno 4. (Taetovo) mesto v ne preveč hudi oziroma množični konkurenci (14 nastopajočih! )... :D :roll:
Tek sem začel bolj rezervirano, potem pa poskušal prehitevati ostale in mi je ta taktika kar dobro uspevala...saj je marsikdo začel prehitro...
Sama proga zelo razgibana z dvema daljšima klancema, malo je tudi drselo, vendar meni je bila zadeva kar všeč 8) :D, še posebej ker ni bilo blata ali kamnov...
Srečal sem Arabota ter Edota, s katerim mislim, da se tokrat prvič malo bolje spoznal, tako, da Edo, upam, da bova še kdaj kakšno rekla...
Po tuširanju sem počakal še na podelitev ter nastop čarovnika, potem pa pred odhodom proti Ljubljani skočil čez mejo po sladkarije... :D :clap:
V glavnem preživel sem lepo sončno popoldne v ne premrzli primorski, tako da upam, da se drugo leto zopet vrnem na ta kros... :D

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
A nisi enkrat rekel, da še nikoli nisi bil 4. ? :D

Čestitke "kulega."
Uporabniški avatar
 Arabo
Čudovit dan za tek! Proga je bila kljub snegu prijetna: sneg je bil suh in mokast ter ni prišel do živega mojim letnim copatam (Salomonke z Goretexom pozabil doma). Kot je že omenil Obivankenobi je bil tudi relief proge "spodben" in "spoštljiv" do nas tekačev.

Glede na mojo trenutno formo, že to, da nisem bil zadnji štejem kot velik uspeh. Drugače pa nastopam uradno v veteranski kategoriji!!!! S prvim krosom Primorskih novic sem torej opravil, čakajo me še trije in upam, da se bom bolje odrezal.
tae napisal/-a:A nisi enkrat rekel, da še nikoli nisi bil 4. ? :D

Čestitke "kulega."

Hvala za čestitke..., drugače, pa mislim, da je bilo tokrat prvič, da sem bil četrti :roll: :), kako je že po tvojih pravilih (kolikokrat moram biti četrti), da se lahko pridružim tvojemu klubu :?:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi napisal/-a: kako je že po tvojih pravilih (kolikokrat moram biti četrti), da se lahko pridružim tvojemu klubu :?:

Vsaj 3x.
tae napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a: kako je že po tvojih pravilih (kolikokrat moram biti četrti), da se lahko pridružim tvojemu klubu :?:

Vsaj 3x.

Ups, to normo bom pa verjetno kar težko izpolnil... :oops: :shock: , ja nč bomo vidl na prihodnjih tekmah... :)
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:
tae napisal/-a:

Vsaj 3x.

Ups, to normo bom pa verjetno kar težko izpolnil... :oops: :shock: ,

Boš pa kdaj koga spustil naprej, da boš 4. :D
Ups, to normo bom pa verjetno kar težko izpolnil... :oops: :shock: , [/quote]

Boš pa kdaj koga spustil naprej, da boš 4. :D[/quote]

Bom poskušal upoštevati tvoj nasvet :) (če bom na naslednji tekmi 100 m pred ciljem na 3. mestu...) :shock: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA