Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

To je bila pravljica s Snežno kraljico, ki je s svojo čarobno paličico pobelila Pohorje. Njene namere so bile hujše kot se zdi. Nameravala je prekriti in zakriti vse poti, kjer so se potikale živali in ljudje, zamrzniti vse kaplje, ki so se kdaj pretakale po Pohorju, zaledeniti vso ljubezen, ki se je kdajkoli tukaj rodila in gojila.
Ne, ni ji uspelo. Iz doline se je podala četica drobnih palčkov, ki so hiteli proti vrhu in utirali neizbrisljive poti. Privrele so potne kaplje, ki so tik pod največjo strmino oživile zamrznjen potoček, kjer se je včasih napajala živina. Vrh Pohorja je obsijalo sonce in obudilo vse ohlajene ljubezni, priklicalo spomine in pogled v dolino je bil le še ena iluzija več.
Lepe fotke!
Me je pa zelo motil mraz pri globokem dihanju, zato sem danes zelo vesel, da se nisem zbudil z bolečim grlom. Sem študiral na smučarske tekače, ko redno tečejo po takem mrazu..svaka čast.. :clap:
Vesel Božič vsem!

lpa
[quote="Samo:-)Spet se je Alja potrudila in 4. vzpon odlično pofotkala[/quote]
Ja, ja... Alja je fotkala na Pohorju, v Istri smo si pa z mobiteli pomagali :)
Alja, si zamudila odlično priložnost... morje in sneg - redko doćživiš in ima svoj čar :wink:
Pa še to: tvoje fotke so spet krasne :clap:
nana napisal/-a:Alja, si zamudila odlično priložnost... morje in sneg - redko doživiš in ima svoj čar :wink:
Jah bregi so imeli pri meni vedno prednost pred morjem... :wink: :) (sploh pohorski! :wink: )
nana napisal/-a:Pa še to: tvoje fotke so spet krasne :clap:

:oops: Hvala!
tulček napisal/-a:Sorry nana, Aljo imamo žal rezervirano do konca pokala. Pogodba pa to, saj veš. :wink: P.S. Hecam se!
:lol: In to ekskluzivna!
To nedeljo bomo zagotovo pomnili. Vsaj nekateri!

Mraz, ki je nas je stiskal daje vedeti, da zim še ne bo kmalu konec. Navkljub vsem nevšečnostim zjutraj (zagon avtomobila, prevozi...) se nas zbralo preko 130 kar pove, da se ne damo kar tako.
Že samo priti na start je za marsikoga pomenilo, da se je moral preseči.

Vsak ima svoj cilj in željo, ki mu daje potreben pogon, da se zbiramo ob nedeljah. Nekateri v grimasah ob trpljenju v boju s časom; drugi z nasmehom, ki pride od veselja, ker je nekaj spoznal ali pa že samo zato, ker je prisoten in uživa v družbi. Zagotovo pa odhajamo domov vsi bogatejši za kakšno izkušnjo.

Zgodbe, ki se pišejo na tem hribu so neštete in seveda raznolike. Borbe v ospredju so rodile zgodbe in ena je dala tudi ime " štumfar", ko se je naš Jožek potem ko je imel probleme s čevlji odločil sezuti in v mrazu nadaljeval kar z "štumfi" oz. nogavicami. Vsekakor poteza,ki je marsikoga navdušila in je dala zvezdo 2. tedna. Ko smo že pri njem, lahko povem, da je zadnjo nedeljo med vzponom tekel že krepko na prvem mestu vendar se na koncu ni izšlo. Sem prepričan, da njegov čas prihaja in da bo "slej kot prej" na vrhu stal z novim najboljšim časom.

Kot kažejo napovedi bo naslednja nedelja ponovno sončna in nekoliko manj hladna.
Še en vzpon in nova priložnost preseči se!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA