Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Bravo,res občudovanja vredna ta Lojzka in Polde. :laola
Tudi jaz si želim biti tako aktiven v takih letih. :P
Brez besed sem ob taki legendi in samo upam, ko pridem v njena leta, da bom lahko vsaj še migal, bom pa zelo zelo vesel, če bom takrat še tekel na kakšni tekaški prireditvi.

Iskrene čestitke za tak uspeh :laola :clap: :clap:

Lp
Mario
Lojzka je res legenda
Mislim, da bi vsakdo, ki prebira to temo, najraje zapisal enako, seveda, če jo pozna.
Enako pa velja seveda za Poldeta.

Ogromno energije in ogromno dobre volje jima želim še naprej in
naj ostaneta ikone štajerskega konca. :clap:
 žabc
Mnogi so me že vprašali od kje črpam vsoenergijo, da lahko uskladujem vse težke treninge in tekme z "normalnim" življenjem, ki ga živim...črpam ga od takih ljudi ko sta onadva. Moj globok poklon tako Lojzki kot Poldetu. Žal nisem vedel prej za vaju, a sedaj mi ne bosta ušla več iz glave:)
Še enkrat :laola
Spoštovane Tekačice, spoštovani Tekači z velikim veseljem in v veliko čast mi je, da lahko napovem dva nova častna člana Tekaškega foruma LojzkoB in Poldeta.
Zagotovo je to velika pridobitev TF-ja, kajti verjamem, da bosta svoje izkušnje in znanje, ki sta ga dobila z leti, s trdim treningom in neutrudno voljo, od zdaj veliko lažje delila z vsemi nami. Prosim en velik aplavz za LOJZKO IN POLDETA

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Dragi prijatelji tekači prav ganjena sva nad vašimi odzivi, na vtis tekačice Klavdije, ob obisku pri nama doma, ki ga je objavila na spletu tekaškega foruma. Vesela sva, da cenite najino aktivnost in dosežke, ki jih ob tem doseževa. Tudi midva visoko spoštujeva vse vaše aktivnosti in se veseliva srečanja z vami na tekaških prireditvah.

Gotovo se strinjate, da je za najine in vaše dosežke potrebno vložiti mnogo volje in truda. vse to pa je nagrajeno s tem, da smo razpoloženi in dobrega zdravja. Vse to je stil najinega življenja, kar je v teh letih za naju še tako pomembno. Sledite nama!

Iskrena hvala za vse dobre misli in želje,
Lojzka in Polde.

:heart :TF) :heart

P.S. Trenutno imava omejen dostop do interneta. Z začetkom novega leta pa bomo redno na vezi. Sva se končno modernizirala. :hack:
Bravo. To smo čakali, da lahko tudi z vama komuniciramo preko foruma.
Vesel sem , da sta se končno odločila in bosta z nami delila svoje izkušnje.
Bravo!

KAR ME NE UNIČI ME OKREPI
Ne morem verjet
:arrow: mlada sta po duši
:arrow: mlada po fizičnih zmogljivostih
:arrow: vedno pripravljena na kaj novega
:arrow: vedno nasmejana

To sta pa res častna člana in z veseljem jima zaploskamo
:clap: :clap: :clap: :laola :clap: :clap: :clap:
Dolgo sem zrl v prvi prispevek in fotografije in dobil kar solzne očke... Vzornika z velikim V. :cast1: :cast1: :cast1:

Lojzka in Polde, v prihajajočem letu vama že zdaj želim veliko zdravja in osebnega zadovoljstva ter obilico tekaških užitkov. Upam, da vaju kdaj osebno spoznam :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA