Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Dragi sotekači(ce) in prijatelji(ce)

Evo napočil je čas za udeležbo... na eni izmed najlepših tekaških prireditev ...v tem delu Evrope...lahko smo ponosni...ker imamo LM.

Vsem nastopajočim želim lahkoten in uspešen tek...imejte se lepo in premagajte svoje razdalje v načrtovanem času...ne precenjujte se in seveda ne podcenjujte se.

Tistim ki gredo prvič na maraton pa želim...da "poslušate" telo in uresničite sanje...ne glejte na čas...vaš prihod v cilj (ob skrivanju solzic)...bo vaš Personal Best...SREČNO

Tudi moja malenkost bo z vami...se vidimo.
ROSI64 napisal/-a:
INOT napisal/-a:Sicer malo izven teme pa vendar: v vsej množici drugorazrednih tujih povabljenih maratoncev s strani organizatorja ni niti enega povabljenega slovenskega tekmovalca oz. tekmovalke. Seveda tretjerazredni slovenčki očitno niso zanimivi. Pol se pa čudimo zakaj Kozmus ne želi več tekmovati.... :evil:

Kejžar Roman je med povabljenimi. :D Več jih pa žal tudi nimamo. :(

Jaz bi ga vsekakor povabila, ampak na uradni strani ga ni med povabljenimi.

Zelo se forsira kenijce, etiopijce - ok, najbrž ker imajo vesoljske čase; zakaj na isti način ne predstavijo na uradni spletni strani tudi par najhitrejših prijavljenih slovencev in slovenk. Meni bi bilo osebno to 100x bolj zanimivo. Najbrž še komu drugemu.
veter v laseh napisal/-a:Dobro jutro,

trenutne vremenske razmere v Ljubljani:

oblačno,
9 stopinj C.

Toda kot pravijo, vreme je le informacija kaj obleči.

7 stopinj si verjetno mislil :lol:
a nje ni napisal/-a:megla se dviga, stopinje tudi, prav tako narašča napetost ...
pred mano je moj prvi polmaraton in ... i feel very olympic today! :D

dober tek vsem!!! :laola

lep tek in čim lepše spomine na prvega.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA