prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
plavalni klub brdo vabi vse zanesenjake, ki tudi suhim treningom ne odrečejo sodelovanja, da ob sredini 16-i ne pozabijo na miting, ki se ima dogoditi. daljši dan, prihajajoči dogodki in primerno tekaško vreme, ..... dolgčas naj bi nas zaobšel :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
brdo je dobesedno pod vodo :( . če ne pod vodo, pa pod ledom. celo pot sem naglas preklinjala, če mi je tega res bilo treba :evil: .
ampak - dogodivščina je bla pa kar dobra: če nisem bila skoraj do kolen v čofti, sem se lovila na ledu ko pijanec :wink: .

obilo "užitkov" vsem, ki se boste v prihodnjih dneh podali tja :clap:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Al pa ni ga čez konja,ki ga prodajaš. :D Še enkrat premisli,če ga res ne rabiš.

konja smo prodali, tako da sem primorana iti na luft :laola .....pa naj bo dež, zima ali sonce (al kako že pravi tista Teekane reklama ) :-- itak se mi je samo prah gor nabiral, ker sem si vbila v glavo, da "ni zime za eskime" .
Uporabniški avatar
 valena
metkamarjetka napisal/-a:brdo je dobesedno pod vodo :( . če ne pod vodo, pa pod ledom. celo pot sem naglas preklinjala, če mi je tega res bilo treba :evil: .

Potem ti pa predlagam,da začneš osvajati konkretne moške v bližini(JOŠT,jAKOB še bolje ŠPIČASTI HRIB), :lol: :lol: :lol: od koder vsa voda odteče. Saj se mi boš še enkrat utopila!!!!

:D :D :D
 pero68
Ja Valena imaš prav Jošt in špičati hrib so zakon v teh mesecih.Preverjeno vsak dan z Besniške strani da ne bo pomote. :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
pero68 napisal/-a:Ja Valena imaš prav Jošt in špičati hrib so zakon v teh mesecih.Preverjeno vsak dan z Besniške strani da ne bo pomote. :D :D :D :D

ja sej ne morš verjet, izgubljeni se je javil :roll: delat reklamo za domačo parcelo .....
pero, občasno še preveri, zakaj se ti tolkrat kolca :wink: pa počasi boš na vrsti za rundo :mrgreen:
 pero68
:D :D :D Ja Lojze z veseljem se vam spet pridružim na sredin oval, samo da vsaj malo saniram nevšečno poškodbo ,da bom zdržal cel krog v spodobnem času.Za rundo pa ni problema.
Uporabniški avatar
 mitjas
Ker ima LojzeP kompjuter na popravilu, me je pooblastil, da vas spomnim, da je jutri spet sreda, zbor pa kot ponavadi v zimskem času - ob 16.00 pred spomenikom :D

AnaLiza pa najbrž tudi kot ponavadi :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
mitjas napisal/-a:Ker ima LojzeP kompjuter na popravilu, me je pooblastil, da vas spomnim, da je jutri spet sreda, zbor pa kot ponavadi v zimskem času - ob 16.00 pred spomenikom :D

AnaLiza pa najbrž tudi kot ponavadi :wink:

hvala mitko :D
its a kajnd of međik :shock: tek pa po planu .....
 pero68
Če le ne bo imel VD prste vmes se vam po dolgem času pridružim.Grem dopoldne probat na Sorško polje ene 10 če bo šlo. :D :D :D
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a:hvala mitko :D
its a kajnd of međik :shock: tek pa po planu .....

Ti bom dal Mitkota :evil:

aja, če boste žejni in si boste zaželeli nove lokacije, saj veš kje bomo zbrani :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
fantje, da mal prkinem tole vašo debato....

danes mi duša ni dala, da ne bi še zadnjič letos odbremzala eno kratko na Brdu (ja, ta mesec se kilometri itak kar niso hoteli nabrati :mrgreen: :oops: ) in v primerjavi s situacijo zadnjič je bilo danes prav fino. res za dušo!!! lepo počasi, lagano, v dežju, žive duše nisem srečala.

sedaj pa se prepustim pričakovanju najdaljše noči.....

lepo praznujte, pa SREČNO!
 pero68
Jeb..ti tut jest sm zamoču tale hud trening.Sem pač že dopoldne zaglavil na Sv.Joštu pa se je bilo popoldne prenevarno vsesti za volan in prispeti do Brda. :drink :drink :drink :drink Veseli desember pač.Sem pa vseeno nadoknadil v domačih logih.(špičasti pa jošt pa to)
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
A se bo jutri kej dogajalo okli ovala? Imam namen prit na en krogec ob 16:00, pero68 izpust mal Špičastega in Jošt pa ulet spet na Brdo. Dva Besničana proti Kranjčanom :D

lp
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA