vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Gasper`
Glede na podatke iz samodejne vremenske postaje je bilo včeraj ob 7h zjutraj 4°C, danes pa še stopinjo topleje. Tako da na žalost dežuje.
 007
Povsod po pokljuki dežuje! Tudi na Rudnem polju ni več možno normalno teči! Upajmo, da se v soboto ohladi in bo možno spet potegniti proge, v nedeljo je tekma v biatlonu, najbrž bo v ponedeljek DP v šprintu, v sredo šprint dvojic. V času tekmovanja bo poligon zaprt! Na Javorniški planini proge ne bodo urejene do novih snežnih padavin.
Uporabniški avatar
 Matevz
Danes je bilo precej bolje. Se da lepo laufat, ampak priporoćčam take dile, ki vam jih ne bo škoda, kajti kamenja in peska je kar precej po progi.
Uporabniški avatar
 AVI
Glede nato da se v tej temi pojavlja vedno znova portal http://laufar.si, ki naj bi nudil informacije o stanju prog na Pokljuki/Rogli, me zanima ali na portalu samo jaz ne najdem informacij na to temo... :wink: ...pod rubriko "snežne razmere" kjer bi take informacije nekako pričakoval je zgolj "živa slika" z Mašin Žage, kjer pa je večino časa "noč" in vremenska napoved...nič pa o stanju prog... :wink:
 MIROSAN
Tudi jaz sem na tej strani že večkrat iskal stanje prog na Pokljuki , pa tudi nisem nič našel... :?: :roll: tako da nikjer ne najdem podatke o snežnih razmerah na Pokljuki...???
Uporabniški avatar
 AVI
Danes sva na Pokljuki doživela majčkeno presenečenje.. :shock: ..vojaško tekmovanje...ob 9:30 so proge zaprli...tako, da je bilo teka, le nekaj za pokušino.... drugače pa proge seveda na "frišno" potegnjene...ni pa potegnjen "ta dolgi" krog do mrzlega studenca ....razlog:premalo snega....tako, da mislim, da dokler kaj bolj zajetnega ne pade z neba te proge še ne bo....

...toliko .... :D

LP
Uporabniški avatar
 AVI
Sicer malo izven teme...ampak proga Laški Rovt-Bohinjska Bistrica-Laški Rovt...je super urejena...no sem in tja je kakšen kuceljček, pa kakšna luknjica..ampak drugače pa odlično...tako, da glede na vremensko napoved se splača izkoristiti te dni....res pa, da v kolikor bo kakšna otoplitev, bo izgledalo bolj žalostno....

Trenutno se mi zdi to boljša izbira, kot Pokljuka... :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA