Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

N@dja, super tako demokratično pobudo rabimo. :idea: Prepričan sem, da bo vajinemu zgledu sledil še kdo od forumašic in forumašev. ;)

@atalanta: zelo ste dobrodošle :D . Za najštevilčnejšo organizirano in vnaprej najavljeno žensko :D skupino dobite do mene nagrado. Škatlo najboljših keksov iz severozahodnega dela mesta. :)
Atalanta napisal/-a:spela*: je bilo to prikrito namigovanje, da luzr tudi od mene pričakuje piškote :?: :?: :?:

Tisto s piškoti ni zraslo na mojem zeljniku, se pa čudim ker se dotična* gospodična sedaj ne oglasi in pojasni zakaj kuha neko godljo+...
Pridem tudi jaz in s seboj bom pripeljala še mami. Je tekla poleti, sedaj pa zaradi stiske s časom ne gre več... ampak na ta tek pa greva. Če bova rabili 1 uro, bo pa 1 ura. :lol: :mrgreen:

Zame bo pa otvoritev po (zasluženem?) počitku in mi niti ne bi pasal prehiter tempo. :)
Po dolgem času (ljubljanski maraton) končno spet ena uradna tekaška prireditev zame.

Sorry Milkec, res bi rad tekel in upam, da boš nabral dovolj prostovoljcev. Prišel bom v tekaški opremi šele ob 17:30 in če bo res kriza, bom pomagal na progi.
Tae, ne bomo ti pokvarili načrtov. Ker boš po mojih predvidevanjih najhitrejši na tem teku, sva se z milkcem demokratično :mrgreen: odločila, da boš imel možnost teči čisto prvi in voditi kolono tekačev. :D

Tudi vsem ostalim še odgovorim, ker bom dvigoval temo. ;)
lonely napisal/-a:Ne pridem...z veseljem pa bom prispeval znesek prijavnine... za "Rdeče noske".
(Prinese Arabo)
Lepo od vaju. :D Tudi vlado bo prisoten s podobno dobrimi mislimi. ;)
Trase jutrišnjega teka, so enake kot vsa leta, vam sporoča milkec.

Tekaška proga. Krajša je dolga približno 6.8km, daljša pa okoli 8 km. Nekaj zelo zanimivih klancev, a je načeloma primerna tudi za nedeljske tekače. galerija2/displayimage.php?album=lastup&cat=-215&pos=0

Pohodniška je dolga okoli 2 km in je povsem primerna tudi za otroke.
galerija2/displayimage.php?album=lastup&cat=-215&pos=1

Ker gre za netekmovalno, in predvsem dobrodelno prireditev, ste dobrodošli prav vsi. Od sprehajalcev, staršev z otroki, psičarjev do maratoncev in triatloncev.
Eno vprašanje: delam reportažo s tega dogodka za ponedeljek, pa me zanima, če bo kdo (ker bom sam tekel), lahko ob progi napravil fotko ali dve in mi jo pomailal do nedelje zjutraj? Za honorar ne dam roke v ogenj, ker je to domena mojih nadrejenih.
BoF napisal/-a:Eno vprašanje: delam reportažo s tega dogodka za ponedeljek, pa me zanima, če bo kdo (ker bom sam tekel), lahko ob progi napravil fotko ali dve in mi jo pomailal do nedelje zjutraj? Za honorar ne dam roke v ogenj, ker je to domena mojih nadrejenih.

Če pridem, bom naredil nekaj fotk in jih seveda dobiš.

Lp, Matjaž
GregorB, kolikor vem je pot je blatna le na enem delu dolgem približno nekaj deset metrov med Drenikovim vrhom v smeri proti Rožniku. Vsa pot je sicer peščena. Dvomim da bi ta teden vse odneslo.
luzr napisal/-a:GregorB, kolikor vem je pot je blatna le na enem delu dolgem približno nekaj deset metrov med Drenikovim vrhom v smeri proti Rožniku. Vsa pot je sicer peščena. Dvomim da bi ta teden vse odneslo.

Zelo točno :)

Drugače je pa za tek že vse pripravljeno, tudi 500 božičkovih kapic :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA