Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MatjazV napisal/-a:
BoF napisal/-a:Eno vprašanje: delam reportažo s tega dogodka za ponedeljek, pa me zanima, če bo kdo (ker bom sam tekel), lahko ob progi napravil fotko ali dve in mi jo pomailal do nedelje zjutraj? Za honorar ne dam roke v ogenj, ker je to domena mojih nadrejenih.

Če pridem, bom naredil nekaj fotk in jih seveda dobiš.

Lp, Matjaž

Merda! Sem moral na en plaz na intervencijo in grem čez uro nazaj, tako da me ne bo in tako tudi reportaža žal odpade... :bum:
Res se je naredil super lep dan. Verjamem, da bo tudi večer tak.

Kmalu na svidenje.
Nekaj se vas je najavilo v tej temi, kar je dobro. Še več vas pričakujemo od 16.30 ure, ko se bo že mogoče prijaviti in si zagotoviti štartno pozicijo za klovneso, ki bo otvorila današnji tek ob 18.00.
Vse ostale nujno potrebne informacije vam bomo pravočasno zaupali v Tivoliju, nad bazenom.
Nekaj podatkov izveste tudi tu. tek_bozickov_09

Vsem, ki se še rahlo neodločeni sprašujejo, ali naj pridejo, ponujam v branje tole. viewtopic.php?f=54&t=13042
Sploh ni vprašanje, vsi ste dobordošli.

Vreme bo očitno povsem nedeževno, vseeno pa priporočam dodatno zimsko-dežno opremo.
Kak dodaten anorak, pelerina ali tudi dežnik ne bo škodil.
Kogar zanima slika trase teka naj klikne... galerija2/displayimage.php?album=lastup&cat=-215&pos=0
galerija2/displayimage.php?album=lastup&cat=-215&pos=1
zadnji trenutek sem prišel na štart in odtekel poštenih 6 km, namesto 8, ker smo se na vrhu rožnika zgubili, oziroma so prvi zavili po potki proti Mostecu namesto, da bi v tistem ovinku sli desno in smo kot v tropu sldili lučkam pred sabo. seveda so prvi kmalu ugotovili, da nekaj ne štima in smo kar ravninski krožnik udarili in šli lepo po vodnikovi in celovški nazaj v tivoli. čeprav smo obdelali svojo progo po svoje nam to ni pokvarilo užitkov, ker smo vedeli, da smo storili dobro delo za rdeče noske in predusem naše malčke,ki rabijo pomoč zdravnikov.
S tem tekom sem tudi zaključil z letošnjimi teki in prišel do svoje prve 1000 v pretečenih km. preizkusil tudi goratex superge in moram rečti, da se zadeva super obnese, predvsem ob stiku z vodo, ker sem kljub lučki dvakrat veselo čofotal po lužah......in še en moment je, da te v teh supergah ne zebe, kar se mi je dogajalo pri navadnih, ki imajo toliko lukenj.....
:) Raf, dragi sotekač, naredi mi uslugo in to svojo objavo prestavi v rubriko poročila. ;) Trenutno piševa v rubriko vabila na priredtive.
Hvala ti za trud, tudi s tako hitro spisanim doživljajskim spisom. :D

Tudi ostali ste vljudno vabljeni k pisanju v tisto drugo nit. :wink:
luzr napisal/-a:@atalanta: zelo ste dobrodošle :D . Za najštevilčnejšo organizirano in vnaprej najavljeno žensko :D skupino dobite do mene nagrado. Škatlo najboljših keksov iz severozahodnega dela mesta. :)
Atalanta napisal/-a:spela*: je bilo to prikrito namigovanje, da luzr tudi od mene pričakuje piškote :?: :?: :?:

Tisto s piškoti ni zraslo na mojem zeljniku, se pa čudim ker se dotična* gospodična sedaj ne oglasi in pojasni zakaj kuha neko godljo+...

Luzr, ne me za ušesa, ker pišem v napačno temo :oops: , ampak ne vem, kako naj citiram v drugi, namenjeni poročilom o teku.
Hvala za sladke piškotke, vse se strinjamo, da so bili zelo zelo dobri! :clap: Na žalost vse prijateljice niso uspele uresničiti obljube, tako da zagotovo nismo bile najštevilčnejša ekipa in si nagrade pravzaprav nismo zaslužile ... :roll: Ampak Luzr je mož beseda, to drži. :cast:

Tek je bil odličen, pozitivna energija je kar prekipevala, celo pot smo prečvekale in se imele super. Tokrat ni bilo treba gledati pod noge in paziti na led, tako da smo se še bolj vživele v debato. Pogled na lučke, ki se premikajo skozi temo, je bil nepozaben. Začuda se nismo izgubile, pa tudi če bi se, ne bi bilo popolnoma nič narobe, samo klepet bi trajal še malo dlje. :D Hvala usmerjevalcem, nekateri so bili res posrečeni. Na koncu smo na hitro prigriznile in popile čajček ter srečne odpeketale domov na toplo. Skratka, če bo le možno, pridemo spet!
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA