Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
Tretjič na tem teku, po letih 2005 in 2006. Kot vedno zadovoljen in proga je še vedno zahtevna :D Je kar nekaj prehodov ritma, tako da dolgčas ni, edino zadnjih 5 km se kar vlečeeeee.

No PB je padel, kljub nekaj pridobljenimi kilcami, je očitno še ostalo nekaj pripravljenosti od ljubljanskega polmaratona oz. bolje priprav od takrat.

So me nahecali, da grem v Verono na polmaraton - evo motivacije za trening.

Hvala Jerneju in ekipi za prijetno vzdušje,
Marjan
Uporabniški avatar
 izzardly
Rebolj in co., čestitke za vrhunsko organizirano in izpeljano prireditev! :clap:
Še vreme je bilo idealno, navijači so bili glasni, klanci dobrodošli.
In hvala za gajbo jabolk :D . Drugo leto spet pridemo.
 turbinski
Tudi jaz sem se udeležil teka v dolskem ,ki mi je bil še poseben iziv saj sem prvič v mojem živlenju pretekel 15 KM :laola .Kar me je med tekom malenkost motilo so bili avtomobili drugače pa zame ravno prav višinske razlike če se temu lahko sploh taho reče?.Vendar se je splačelo po dobrem nastopu in enolončnici se mi je nasmehnila tudi sreča na srečolovu (dobil sem osebno tehnico) :clap:.
Vsekakor čestitke in zahvala za odlično postrežbo in organizacijo teka (PRIDEMO ŠE).
 MIROSAN
Teka v Dolskem sem se udeležil že drugič in se domov vračal z lepimi vtisi, tako kot prvič ko sem bil na teku leta 2007. Tudi vreme je bilo idealno za tek, teren pa tudi še kar ... Pohvale organizatorju za res lepo izpeljan 20.tek. Prav posebno pohvalno in izvirno pa se mi zdijo copate, ki so mi res všeč..., kajti majic pa imam itak že polno omaro...,tudi ostalim organizatorjem tekov, malo v razmislek, da ne bodo vedno samo majice... :roll:
Tudi enolončnica je bila okusna, sploh pa ostali sladki priboljški...in za zaključek lep zabavni program, seveda naslednje leto zopet... :)
LP Miro
 anab
Želim pač napisati, kar me je šokiralo in vrglo iz tira. To je bil mucek, mladi mucek, ki je stal na sredi ceste, tik pred ciljem (cca 100m) in je jokal in mijavkal, odganjala sem ga stran od kombija, kateri mi je sledil, ko sem ga pogledala malo bolje, sem videla, da je slep na desno oko , levo oko je pa imel čisto gnojno in nerazpoznavno. Ugotovila sem še, da je to zelo mlad mucek in joka in joka zelo glasno. Kaj mi bo rezultat in ne vem še kaj, če pa živalce umirajo na teh poteh, kjer mi tekači tekamo. Kaj ste fantje v kombiju storili, saj ste vendar domačini..???
 anab
[quote="Loni"]
Ričet okusen, s klobasami (ki jih ne jem) niso šparali...

Bila sem zadnja in res ne morem pričakovati pleh muzke in vročega čaja. Kar se pa tiče hrane, pojedla sem tam okoli miniaturnih 10 do 15 krompirčkov, ostalo je bil samo fižol in moka ali neka bolje imenovana sluz. O kakšnih klobasah Loni govori nimam pojma, kako bi naj te klobase izgledale, ker ni bilo nobenih klobas v tej gosti stvari, pa da bi vsaj kos kruha dali zraven, bi še nekako pojedla to sluz. Saj pravim, očitno, če si zadnji v teku, je tebi usojena kazen, da tudi papice več ne dobiš...
 aljažZ
Tek v Dolskem je bil moj 38. organiziran tek letos in moram reči, da je bil zelo dobro organiziran. :clap: :clap: :clap:
S časom 57min (dolga proga) sem presegel svoja pričakovanja. :--
Ričet s pol klobase ("sluz") mi je bil zelo všeč, zanima pa me kaj nekateri jedo doma???
:juhuhu: :ignore: :toast:
Uporabniški avatar
 Popaj
Tudi jaz nisem ljubitelj raznih čorb, vendar vseeno pohvala organizatorjem, da sploh kaj dobimo. V Radencih se za visoko štartnino obrišeš pod nosom.
Ko sem pomalical, je bil šotor še poln jedcev, pa sem vseeno dobil le nekaj koščkov klobase. Azaleja, kar pišeš, ni bil "privilegij" zadnjih. So bile pa mini potičke dobesedno božanske.
Sicer pa, mene so motili avtomobili, Azelejo hrana pa mucek. Rebolj bo to prebral in kot izkušen organizator naredil najbolje, kar je v njegovi moči. Po moje ne zameri, če pride tudi kakšna dobronamerna pripomba. Se zavedamo, da je takšna organizacija pravi podvig!
Jaz sem pristaš makaronov, pa sem jih bil deležen le na enem teku. Vejetno so za to krive kuharsko tehnične težave. Namig organizatorjem-Meni po teku paše jabolko. Ali kdo prakticira jabolko po teku? (Jabolko ne sme biti veliko, najboljše kakšna domača stara sorta).
Kot celota je bil tek odlično organiziran in domov sem prišel zelo zadovoljen in sproščen. To pa ednino šteje.
Uporabniški avatar
 cizek
Pa dobro .... a vi hodite na tekaške dirke zato, da tečete ali zato, da jeste tisto, kar uspe pripraviti organizatorju, ki je kljub recesiji pripravljen delati, vi si ga pa upate še kritizirati? A ni to malo .... nelepo in nekorektno?! Ali je kdo od vas, ki vedno nekaj šimfate, že kdaj organiziral kako prireditev?

Organizator, čestitam za pogum, da se sploh lotiš!

ČESTITKE VSEM, KI STE SE PODALI NA PROGO IN JO USPEŠNO PRETEKLI!

Dober tek vsem skupaj in čimveč prijetnih kilometrov tudi v novem letu!

Lp, Cizek
Uporabniški avatar
 pershing
Prvič sem se udeležil tega teka in prva tekma po Radencih...Lep tek, vreme idealno, jst pa sm dal vse od sebe v tem trenutku...tko se že dolgo nism matral... vsekakor se udeležim tudi drugo leto.

Lepo vas je blo spet srečat!!!

No ja zvečer sem se udeležil božičkovega teka in nekaj dni težko hodil zaradi musklfibra...to pride od pretiravanja!

Bodite fajn in čim več tekaških užitkov v letošnjem 2010!!! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA