Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
jojojojoj

tukaj manjka samo še maska in dihalka, pa je (lahko) uporabno za potapljanje. na dah!

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 10.00 pa grem užit tudi tekaško zimsko idilo :laola . So termo hlače in puli že pripravljeni, da me ne bo zeblo, postajam nekam bolj zmrzljiva :lol: .
Midva bova ob 10.00 na parkirišču pred bazenom, upava na družbo :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Bilo je lepo teči v dežju, kamor so se vmes prikradle snežinke :D . Srečali smo nekaj tekačev, Mojca99 je tekla in sprehajala svojo ljubljenko hkrati, super, da smo se videli :clap: , čeprav za klepet ni bilo časa.
Po teku pa smo si privoščili zasluženo nagrado. Vse povedo slike na spodnji povezavi.

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... df9b4c4837

V nedeljo pa me že čaka 9km tek, konec je decemberskega zabušavanja pri teku :--. In potem povečujemo razdalje, pa tudi med tednom bo treba malo pomigati. Za družbo se iskreno priporočam :clap: , tempo pa itak poznate :oops: .
Uporabniški avatar
 nini32
ojla lenči

danes tečeš? kje? kdaj? enga na izi bi tud jst. že 14 dni nisem in počasi se sestavljam in pripravljam na sezono :lol:

lep pozdravček vsem ....

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:ojla lenči

danes tečeš? kje? kdaj? enga na izi bi tud jst. že 14 dni nisem in počasi se sestavljam in pripravljam na sezono :lol:

lep pozdravček vsem ....

nini

Danes pa še delam in ne bo šlo, potem pa sem na dopustu in bi lahko, tako da javi :clap:
Uporabniški avatar
 nini32
oki :lol: danes sem se odločila, da grem. in bom šla.

delam pa tudi na 31.12. :lol: ni več dopusta ......... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:oki :lol: danes sem se odločila, da grem. in bom šla.

delam pa tudi na 31.12. :lol: ni več dopusta ......... :wink:

Bravoooo :laola , le uživaj :clap: pri teku, dopust bo pa spet prihodnje leto :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Petka ima predlog, da se 1.1.2010 spravimo na novoletni tek :laola , seveda sem za, samo ne prezgodaj :oops: :lol: , kakšni so predlogi? En krogec ob Savinji bi se prav prilegel :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, jutri ob 16.00 štartava na štartu Barbarinega teka v Velenju in odtečemo en izi tek (no, vsaj jaz :oops: ).
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Tako, jutri ob 16.00 štartava na štartu Barbarinega teka v Velenju in odtečemo en izi tek (no, vsaj jaz :oops: ).

Se že veselim družbe :wink: Tudi jaz sem za počasno varianto.

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
1.1.2010 ob 14.00 grem pogledat pogumne, kako bodo začofotali v Savinji, nato pa odtečemo en krog za odličen pričetek novega leta. Ker bodo hitro prišli iz vode, bo štart teka predvidoma ob 14.30 uri pri Špici, vabljeni vsi, tako spodbujat pogumne kot odteči v novo leto z nami. Midva prideva :laola .
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA