Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Gorenjski del tekaškega foruma vabi vse teka željne na neuradni kronometrski tek okoli Brda, ki bo v četrtek, 30.9.2004. Na štartu pred gozdnim vhodom na hipodrom(tudi golf) bomo od 16.30 do 18.00 zagotovili tehtnico, uro, zapisnikarja, vodno okrepčilo, morda še kaj... Tek bo načeloma v vsakem vremenu, štartnina je six pack ali ekvivalent v okrepčilu za po teku(navijamo mal za sladko). Analiza z razglasitvijo rezultatov bo od sedme ure naprej v Brunarici. Aha, najpomembneje: tekmovalne kategorije bodo tokrat izjemoma po ZABELEŽENIH kilogramih PRED tekom, posebej za moško in žensko kategorijo. Kilogramov in časov na posebno željo ne bomo objavili, a to vas bo stalo dodatnih ...

VABLJENI!
Uporabniški avatar
 tini
V cetrtek imam "poslovilca" v sluzbi, tako, da na tem teku ne bom mogel aktivno sodelovati. :(
Pridem pa seveda na razglasitev.

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Menim, da ni smiselna detajlna razlaga, pa vseeno; tudi jaz bom prisoten
Bi bilo zanimivo ugotavljati težo tudi PO teku.

2x LP

P.S. v Brunarici ( menda ) vlada obsedno stanje, ker so izvedeli kaj se pripravlja :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 ales
Joj, sory tini, saj veš kako je, če začnejo eni lobirat-mene se takoj obrne. Bomo pa od tekmovanja naprej sestavljali "večno" lestvico rekordov teka okoli Brda, tko da ... kadar hočeš!

Ja ideja za tehtanje po teku je čist OK, sam kaj k tega ne moreš tolk planirat. Bomo pa (na posebno željo) sodelujoče stehtali tudi po teku, pred kolački, po kolačkih, pred pivom, ...

Uradno bo veljala lestvica rezultatov PRED tekom, bomo pa objavili tudi kdo je največ zgubil na krogu, v kilogramih in procentih. Kdo že na TF obvlada take tabele?
Uporabniški avatar
 Dule
Pridem, ker sem težji (samo po kg :D ) imam mogoče celo šanse v težki kategoriji za med prve tri :P

ales napisal/-a:neuradni kronometrski tek okoli Brda, ki bo v četrtek, 30.9.2004. Na štartu pred gozdnim vhodom na hipodrom(tudi golf) bomo od 16.30 do 18.00

kronometer, to pomeni da teče vsak sam, kajne :roll:

Kilogramov in časov na posebno željo ne bomo objavili, a to vas bo stalo dodatnih ...

Se mi zdi, da že tako težko privabmo na tek okoli Brda dekleta (ane Nataša), tole s kilogrami jih bo pa še dodatno odbilo..no mogoče se pa motim.. :roll: 8)
Uporabniški avatar
 ales
Dule napisal/-a:kronometer, to pomeni da teče vsak sam, kajne :roll:

Ja štarta vsak sam, na posebno željo lahko tudi nekaj skupaj, a raje ne več ko 5.

Dule napisal/-a:Se mi zdi, da že tako težko privabmo na tek okoli Brda dekleta (ane Nataša), tole s kilogrami jih bo pa še dodatno odbilo..no mogoče se pa motim.. :roll: 8)

Napaka! Dve članici prideta zagotovo. Tretja, omenjena, se mi zdi, da je tudi najavila udeležbo, aja in še za dve sem slišal da prideta...
Uporabniški avatar
 Dule
ales napisal/-a:Bomo pa od tekmovanja naprej sestavljali "večno" lestvico rekordov teka okoli Brda, tko da ... kadar hočeš!

Samo če bo vsak sam si meril čas potem lestvica ne bo ravno natančna..

"večno" lestvico sem prvič videl na tekih na Črno prst in moram rečt, da smo se vsako leto gnetli pred tablo z "večno" lestvico :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja tole je pa zanimiva zadeva za kronometer.Kaj se vse plete po glavi forumovcem za čimbolj atraktiven tek.Samo problem je v tem, da ne bo slučajno potem prišel kak kenijec in bo tekel pod zastavo tekaškega foruma.
Potem se bo pa kadilo okoli brda, kot da bi bile kasaške dirke ne pa tekaški kronometer.Upam, da bo cesta mal mokra, ker drugače bo pa se prašilo kot hudiča.
Najavljam udeležbo si jo bom dal na koledar, da ne bo potem kakih mutnih poslov zaradi tega.
Se vidimo in odtečemo vsak po svoji želji.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
lojzeP napisal/-a:Bi bilo zanimivo ugotavljati težo tudi PO teku.

no če smo že picajzlast a pred ali po Brunarci :lol:

PS 5x0,5l Bvitamina = :?: :?: kg
Uporabniški avatar
 ales
Ja tabelo rezultatov sem si pa zamislil tako, da bi bilo še eno okno, kjer bi bilo zabeleženo ali je rezultat dosežen na "tekmi" ali si ga je tekmovalec izmeril sam.

Teže pred tekom, po teku, pred kolački, po pivu,... pa zmečemo v Excel, ki dela čudeže in ni vrag, da ne bi bil vsak zmagovalec v eni od kategorij!
 ŽULJ
Kaj pa nekaj besed o progi?

:o :?: :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kaj hoces proga ne ubija, ampak krepi duha in telo.Tako, da si vabljen v kar se da na lep tekeški dogodek na katerem boš lahko prevetril svoja pljuča do kraja.
Proga pa kot proga resnično ni huda.Je en lažji vzponček pa rahel spustek čist na izi.Tko, da nič bata sam pridet pa odlaufat.
Več nas bo bolj bojo mislili, da letijo kenijci okoli Brda.
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
ŽULJ napisal/-a:Kaj pa nekaj besed o progi?

:o :?: :?:

Proga na Brdu je krožna, pravzaprav ovalna. Tečeš lahko v smeri urinega kazalca ali obratno. Približno na sredini proge je najvišji vzpon(štart je na 391m, najnižja točka 358m, najvišja 401m)
Menda je lažje tečt v obratni smeri gibanja urinega kazalca(je stalen vzpon), meni in še nekaterim pa bolj paše matematično negativna smer(joj zakaj že?).
Tudi na tekmovanju v četrtek si boste lahko sami izbrali smer kroženja. Aja pa tisto o kronometrskem načinu teka ne vzemite preveč zares. Lahko tečete tudi v parih, z zajčkom, medvedom ali katerokoli živalco.
Pot je razen zadnjega(oz. prvega kilometra) ves čas makedamska, le v času hudih nalivov mal mehka, drugače pa zelo primerna za tek. Omenjeni kilometer pa je po cesti. Lahko tečeš po robu ceste(je na vozišču s črto označen dober meter kot enega odstavnega pasu) ali pa tečeš po potki na s travo poraščenem delu ob cesti.
Še dolžina: zelo različno, načeloma pa od 9.500-9.800 metrov smo izmerili.
Uporabniški avatar
 Dule
Kakšni pa se pričakujejo najboljši časi?

Jaz upam tam okoli 48 minutk :P

Meni je lažje teči tako kot sem že vajen (v smeri urinega kazalca), nasprotno še nisem probal :roll:
Uporabniški avatar
 Matevz
Kolikor si bo vsak sam zmeril :) (vsaj za en del lestvice večnih :D )

Sicer bodo pa časi gotovo odvisni od konkurence in zajčkov. Vsak gre lahko vsaj 1-2 min hitreje z ustrezno spodbudo (beri: zajčice=bunnies).

Jaz imam v planu kakšnih 38' (bi bilo fajn met še kakšnega za pace making) potem pa še bit zajček za tempo na ene 41-42 za Aleša. Če bo pa Aleš kakšno zajčico najdu, bo šel pa gotovo še malo hitreje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA