Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tole priznjanje ste si organizatorji še kako krvavo prislužili. Ne glede na vreme stojite na vrhu in navijate tudi za nas ta počasne (ko so vsi ta hitri že na toplem). Za piko na i poleg dobre volje delite še aforizme in čokoladice (po nove še priboljše za naše štirinožne prijatelje). Vse pohvale vsakemu izmed vas! :laola
Tisti, ki pridemo ob nedeljah bolj zgodaj imamo priložnost opazovati kako iz nič nastane množica, ki se ob 9:30 zapodi v strmino. Pa četudi izgleda da "tokrat pa ne bo ljudi" se tik pred startom zgostijo vrste da je že kar gneča. In prav je tako.

Ja, zimski pokal je res zakon. Zaradi prijetnih jutranjih pozdravov starih znancev na startu in vseh navdušenih obrazov na cilju. Prijetno je biti del zdaj že skoraj 250 glave ekipe ki ustvarja to vzdušje.
:clap: :clap: :clap:
Biti del skupine, ki organizira zimska nedeljska druženja je fantastična stvar in resnično mi ni žal niti minute prostega časa, ki ga posvetim temu projektu, saj vidim, da s tem osrečujemo veliko množico ljudi, jim dajemo nov zagon in drugačen pogled na življenje.

Takšna priznanja pa samo potrjujejo, da je projekt pravilno zastavljen, zato se zahvaljujem še z moje strani.
:clap: :clap: :clap:
Prav fino vas je priti pofotkat! In tudi fotografi smo deležni tekočine in piškotkov! :cast: Tudi tokratne moje fotke bodo... Moji internetni albumi so že precej polni in ne uspem vsega sproti brisat za nazaj ter objavljat novega... Tako je Samo:-) spet prijazno obljubil, da bo objavil na svojem.
še1PR napisal/-a::clap: :clap: :clap:
Prav fino vas je priti pofotkat! In tudi fotografi smo deležni tekočine in piškotkov! :cast: Tudi tokratne moje fotke bodo... Moji internetni albumi so že precej polni in ne uspem vsega sproti brisat za nazaj ter objavljat novega... Tako je Samo:-) spet prijazno obljubil, da bo objavil na svojem.

Men je sam žal, da me ni blo že prejšnji dve sezoni :oops:
Lep pozdrav z zelo sončnega MB-Pohorja. Razmere na progi zimske lige so idealne za hitro hojo, razgledi pravljični, če bo šlo tako naprej, bodo v nedeljo spet padali rekordi ... :mrgreen:
Bernarda je res že čas, da se enkrat prisvetiš. :mrgreen:

ona1 napisal/-a:Še1Pr: kje se skrivaš, ko slikaš, jaz te nikoli ne vidim :oops:

Ja včasih je res treba orng pogledat. :lol:

Tekačiča napisal/-a:Kaj zaj toti kaj smo gori na slikah v Tulčkovem postu dobimo + točke ali oni kaj jih ni - točke? :--

Malo je problem, ker paparacijeva kamera ne ujame vseh, predvsem tistih zadnjih. Se pa vodi poseben seznam, tak da se puste presenetit.

Pa še nekaj verjetno eni ne vedo: NASMEŠEK TI DA POSPEŠEK :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA