Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D
Pa so za menoj. Prvi km v letošnjem letu. Ruše - Mb - Selnica - Ruše, 26,4 km v 2010.
Pa ostali? Ste že tekli ali se še zdravite? Srečal sem le enega tekača in kolesarja od Ganesha.

Če kaj drži tisto, da kar počneš v prvem dnevu to drži čez celo leto, bo tole leto tekaško uspešno zame :D .

Vsem želim zdravo in uspešeno 2010. :laola
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz pa zjutraj 15 km, mal hitreje, zdaj ša še s Tatjano 12 km, mal počasneje :--

Torej Tatjana jih ima danes 12 km. :wink:

In srečno NOVO LETO 2010!!!
Uporabniški avatar
 grb
Kar lepo ste zastavili tole leto. Jaz sem trenutno v sluzbi in planiram zvecer tek do doma. Kar znese po najkrajsi poti 11 km.

G.
Uporabniški avatar
 pajo
Sva bolj iz cukra. Taman se napraviva in se ubujeva se je ulilo ko hudič. Sedaj ko sem se nabasal z hrano pa ne pada nič. :( Pa nič.
Uporabniški avatar
 Classix
S starejšim prestolonaslednikom, sedaj že tradicionalnih ''6 prvojanuarskih K'' čez Golovec. Mokro a z užitkom.

LP
Matjaž
 anab
Tisti, ki niste šli danes na tek ste zamudili mir in spokoj na ulicah. V mojem 5km-skem krogu sem srečala dva sprehajalca kužkov, enega tekača in po Slovenčevi in Dunajski morda 10 avtomobilov. Joj, ko bi bilo tako vsak dan. V prvem letošnjem teku sem uživala, kot že dolgo ne. Tudi dež, ki se je kasneje vlil me ni motil.
Uporabniški avatar
 tabonir
Danes sem imel na sporedu intervale v hrib :D.
To je zneslo 7,2 km, s segrevanjem!

Srečno in uspešno 2010 ter veliko pretečenih km :D
 spela*
Ravnokar sem pretekla svoje prve kilometre v tem letu. Sicer jih je bilo le dobrih 8, a priprave na novo sezono so se s tem tudi uradno začele. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA