Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
bernarda napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Zanimivo, ampak jaz niti ne sanjam,da bi kdaj maraton pretekel v 4 urah :?

Seveda ne sanjaš, da bi ga v štirih urah.Sposoben si ga preteči hitreje, zato ne sanjaš :clap: :cast1:

Ah Bernarda, hvala za novoletno spodbudo, ampak jaz do sedaj še nisem odtekel polovičko pod dvema urama, ampak to je že druga tema....
Uporabniški avatar
 ziby
bernarda napisal/-a:
ziby napisal/-a:oj,

naslednji plan je tek proti Ormožu, ti pa proti Ptuju in se na sredini dobimo :D

ok? :wink:

Je že bolje, če se kar pripeljem na Ptuj,pa od tam gremo tečt razdaljo, katera bo vsem odgovarjala, če smo za družbo :oops:

Kar povej kdaj si za akcijo..čakamo :)

ZdravkoC napisal/-a:Tudi jaz imam lep plan, kjer bi se Ptujčani lahko lepo priključili. Proga še ni popolnoma raziskana, dolga je pa okrog maratonske razdalje. Poteka med Duplekom in Ptujem. Po eni strani ob kanalu, po drugi strani ob strugi reke Drave. Če kdo pozna detajle te trase, je lahko vodič.
Kdaj? ...
V petek (8.1.2010) po 17.00 če imamo poznavalca proge
V soboto (9.1.2010) ob 8.00 če bomo zraven raziskovali
Tempo? ...
Predlagam zelo umirjen tempo s končnim časom okrog 4 ure, lahko tudi kakšno minutko kasneje :D
Kje? ...
Moj plan je bil začeti v Miklavžu, vendar, ker se bom iz Radizela tja peljal z avtom, mi je vseeno, lahko se pripeljem na Ptuj.

Je kdo za?

Lahko bi se dogovorili,samo cela bi bila malo preveč, ker je naslednji vikend že prva moja tekma :mrgreen:

tekma? kje že? :shock:
Uporabniški avatar
 ziby
Vreme iz Sladkega vrha..zanimivo tudi na tem forumu si aktiven...poznam te iz
Zevs-a :wink:
Če si pri teku tako dober kot pri napovedi vremena, potem kapo dol :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če bi imeli dobrega poznavalca obdravske poti morda krog ni daljši od 40 km.
Počasen tempo predlagam zato, ker je naslednji dan tekma :D Zimska liga je zakon
Mogoče pa najprej sam raziščem in izmerim pot :?:
Uporabniški avatar
 Vreme
ziby napisal/-a:Vreme iz Sladkega vrha..zanimivo tudi na tem forumu si aktiven...poznam te iz
Zevs-a :wink:
Če si pri teku tako dober kot pri napovedi vremena, potem kapo dol :wink:

Se oproščam, ker ne vem kam te naj dam, pod tem imenom verjetno nisi prijavljen na Zevs forumu, ali pač??

Sicer pa sem zadnje čase dosti bolj aktiven pri teku, kot pri vremenu :D
Uporabniški avatar
 ziby
Se oproščam, ker ne vem kam te naj dam, pod tem imenom verjetno nisi prijavljen na Zevs forumu, ali pač??

Sicer pa sem zadnje čase dosti bolj aktiven pri teku, kot pri vremenu

Na Zevsu sem prijavljen kot Matej..nisem pa toliko aktiven kot si ti(oz. si bil :) )

lp,
Matej
Uporabniški avatar
 bernarda
Vreme napisal/-a:
bernarda napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Zanimivo, ampak jaz niti ne sanjam,da bi kdaj maraton pretekel v 4 urah :?

Seveda ne sanjaš, da bi ga v štirih urah.Sposoben si ga preteči hitreje, zato ne sanjaš :clap: :cast1:

Ah Bernarda, hvala za novoletno spodbudo, ampak jaz do sedaj še nisem odtekel polovičko pod dvema urama, ampak to je že druga tema....

Vreme, tudi to bo, polovička pod dvema urama, maraton pa itak, pod štiri, lahko greva stave, da bo tako :laola

Ziby, tekma pa je v Madea.... :wink:
 Tekačiča
Za kakšen takšen trening sem jaz tudi. Pravzaprav za približno polovičko Zdravkove 40ke.
Ali bi kar za trening za maraton začela z razdaljo 40 km? :mrgreen: :shock:
Uporabniški avatar
 bernarda
Ja, dajmo najprej polovičko normalni tempo......meni tudi tako bolje odgovarja...itak imate naslednji dan Pohorje...pa gremo potem te ture, ko se bomo pripravljali za Radence... se :hack:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ste pa začeli NOVO LETO 2010 zelo resno s teki. :shock:

Še pri razdaljah ne skoparite. :lol:

Škoda, ker ste tako daleč, bi se vam pridružil, :D laufat v prijetni družbi je vedno lepo. :wink:
Uporabniški avatar
 ziby
hej,

jaz sem za eno desetko danes..če je kdo zainteresiran naj pove, da se dogovorimo za čas :laola
 Tekačiča
bernarda napisal/-a:Ja, dajmo najprej polovičko normalni tempo......meni tudi tako bolje odgovarja...itak imate naslednji dan Pohorje...pa gremo potem te ture, ko se bomo pripravljali za Radence... se :hack:

Kaj pa je za tebe normalen tempo?
Prihajajočo soboto dopoldan jaz ne morem.
Uporabniški avatar
 bernarda
Tekačiča napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Ja, dajmo najprej polovičko normalni tempo......meni tudi tako bolje odgovarja...itak imate naslednji dan Pohorje...pa gremo potem te ture, ko se bomo pripravljali za Radence... se :hack:

Kaj pa je za tebe normalen tempo?
Prihajajočo soboto dopoldan jaz ne morem.

Dokler nimam dela na njivi, je meni vseno kdaj, normalen tempo pa...če že imam dobro družbo..itak, da se lahko normalno :argue: ....taki tempo.....važni so kilometri, da se noge navadijo na obremenitve nazaj :--
ziby napisal/-a:hej,

jaz sem za eno desetko danes..če je kdo zainteresiran naj pove, da se dogovorimo za čas :laola

Lahko se nam pridružiš jutri v Ormožu, štartamo ob 09,00 uri izpred OMV, jaz grem cca 15 do 16 km.. :wink: ostali pa verjetno 21 km... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 natasa
ZdravkoC napisal/-a:Tudi jaz imam lep plan, kjer bi se Ptujčani lahko lepo priključili. Proga še ni popolnoma raziskana, dolga je pa okrog maratonske razdalje. Poteka med Duplekom in Ptujem. Po eni strani ob kanalu, po drugi strani ob strugi reke Drave. Če kdo pozna detajle te trase, je lahko vodič.
Kdaj? ...
V petek (8.1.2010) po 17.00 če imamo poznavalca proge
V soboto (9.1.2010) ob 8.00 če bomo zraven raziskovali
Tempo? ...
Predlagam zelo umirjen tempo s končnim časom okrog 4 ure, lahko tudi kakšno minutko kasneje :D
Kje? ...
Moj plan je bil začeti v Miklavžu, vendar, ker se bom iz Radizela tja peljal z avtom, mi je vseeno, lahko se pripeljem na Ptuj.

Je kdo za?

Zdravko jst sem za, sicer nisem Ptujčanka :roll: .....ampak za 40 km se pa tudi na Ptuj pripeljem.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
natasa napisal/-a: Zdravko jst sem za, sicer nisem Ptujčanka :roll: .....ampak za 40 km se pa tudi na Ptuj pripeljem.

Super, sva že dva ...
... saj se bo še kdo našel

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA