Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Darja
Včeraj sva bila z Andrejem pri Andreju (ne, ne sklanjam, le oba sta Andreja :D ) na ogledu filma 24 ur Primoža, dobila sva tudi DVD-je za Štajersko navezo (prineseva v nedeljo) in kot je bilo obljubljeno - :toast: . Filmček je prav super, toplo priporočam. Andrej vas bo z veseljem "popedenal", ima dokumentirane skoraj vse pomembnejše dogodke zadnjih let, ki so se odvijali na Primožu (teki, podelitve...). Cel arhiv :cast1: .
Darja napisal/-a: za Štajersko navezo (prineseva v nedeljo) in kot je bilo obljubljeno - :toast: ..

Super :D bo treba res :toast:
Zgodilo se je, Darja in Andrej sta prinesla za Štajerce CD-je. Glede plačila se ni dalo nič zmenit, baje, da je prijazni gospod Andrej, ki je avtor posnetkov, le-te podaril. :cast:
Torej je snemal, nas spravljal v dobro voljo (ko te kdo snema se itak moraš smejat), na koncu pa nam podaril lep spomin. Upam, da se bom lahko oddolžil 2.1.2010 z :toast:

Ja fantje: Zvone, Miro, Jani - CD-ji so pri meni.

Pa še to: Drja je obljubila, da bo izdala skrivnost kuharskih umetnosti za obrok rekorderja. Ni mi čisto jasno. Dobil sem katalog Nahrin, namesto kako ga NaHran. Ugotavljam, da gre za že znano finto "vse je v glavi". Namreč slogan "počutite se dobro, počutite se lepi" je dobitna formula, zakaj je Andrej tako lepo laufal. Če se motim, Darja, prosim me popravi. In hvala za prijaznost :wink:
Uporabniški avatar
 T1
Včeraj sem poklical g. Andreja Jegliča zaradi DVD. Sem ga ravno zmotil, ko je hitel spet na Primoža. Obljubil mi je, da bo poslal še lanski DVD, in danes imam že oba doma.
Še enkrat bi se mu zahvalil za prijaznost in upam da se kmalu srečava kje na terenu.
ZdravkoC napisal/-a:Zgodilo se je, Darja in Andrej sta prinesla za Štajerce CD-je. Glede plačila se ni dalo nič zmenit, baje, da je prijazni gospod Andrej, ki je avtor posnetkov, le-te podaril.
Torej je snemal, nas spravljal v dobro voljo (ko te kdo snema se itak moraš smejat), na koncu pa nam podaril lep spomin.

ZdravkoC napisal/-a:Ja fantje: Zvone, Miro, Jani - CD-ji so pri meni.

Super, hvala Darji in obema Andrejema, pa naj še kdo omeni kakšno besedo o Gorenjski skopušnosti in jih bo dobil od mene osebno po :bum: .

Zdravko, prosim te, da prineseš CD na Muta treking, plačam po povzetju :toast: .
jan_jan napisal/-a: Zdravko, prosim te, da prineseš CD na Muta treking, plačam po povzetju :toast: .

Zgučano :D
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:
zvone napisal/-a: "objavljeni" tudi rezultati...

... kje pa ... :shock:

Pozdravljen Zdravko!

To je bila "le provokacija", da se "kdo le zgane" in objavi rezultate...

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
[/quote]

......a jih še ne znata na pamet :?: Jaz sem si svojega zapomnil. :D[/quote]

Jani!

Blagor tebi...

Očitno si bil "premalo utrujen" - če ti je to uspelo...

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 Darja
Rezultate povzemam po časniku Kamniški občan, torej ne odgovarjam za nič drugega, kot za kakšno tipkarsko napako :D :
Moški:
Ime in priimek število vzponov
Andrej Vavpetič 22
Miro Režonja 19
Zdravko Čufar 18
Jani Marn 18
Zvone Mezga 17
Izidor Cimerman 16
Grega Vrhovnik 16
Ivan Šavs 15
Bojan Kramar 15
Janez Rus 14
Matej Hribar 14
Bojan Mavčec 13
Igor Tušek 12
Marjan Grojzdek 12
Marjan Trobec 12
Janez Vrhovnik 12
Marjan Stražar 12
Jože Škrabar 11
Anton Gorjanc 11
Aleš Krmavnar 11
Sandi Uršič 11
Jure Grmšek 11
Stojan Košmrlj 10
Franc Zajc 10
Darko Kos 10
Luka Košir 10

Še ženske:
Marjeta Jensterle 17
Darja Vavpetič 16
Sonja Delavec 16
Helena Bogataj 15
Greta Grojzdek 11
Helena Tušek 11
Nives Burja 10
Nataša Burja 10
Nataša Urbanc 10

Žal članek ne navaja vzponov pod številko 10.
Darja napisal/-a: na podelitvi 2. januarja naslednje leto...

Naslednje leto je tu in prav tako 2. januar. Kako je kaj s to podelitvijo? In kdaj?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA