Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
No, zdaj se lahko pa še jaz pohvalim. Končnooooo! Pol urce sem gledala skozi okno...bi, ne bi, bi? Zažel je naletavat sneg in me je zagrabilo. ''Grem laufat!'' Planiran je bil 1 krog (3.5 km), ustavila sem se po tretjem. Čeprav bi bilo neke želje po prenehanju:) Verjetno je za tako odločitev bil kriv veter, ki me sprva ni motil, potem pa je postal kar neprijazen. Skratka: fino je bilo :mrgreen:
Uporabniški avatar
 vencelj
Prvi letošnji kilometri včeraj, 1.1. ob 7 uri 50 min: 14 km, 800 vm vzpona, enako spusta.
Spodaj dež, zgoraj sneg, a z užitkom: http://www.facebook.com/home.php?ref=ho ... 195&ref=nf
Ustavil sem se v koči na Ratitovcu, voščili smo si, malo podebatirali, zadržal sem se cca 40 min, za vse skupaj sem tako porabil 3 ure.

LP, vencelj
 MIROSAN
Prve km v tem letu, sem začel včeraj 1.1. v Avstriji na novoletnem teku(neujahreslauf) v Veldnu ob Vrbskem jezeru,(netekmovalen) v dolžini 9km, zares lepo organiziran tek , tudi vreme je bilo idealno za tek, brez dežja, danes zjutraj 2.1. pa še jutranji sproščeni tek v dolžini 10km z tempom 5min/km...
Lp Miro
Uporabniški avatar
 RoKo
Jaz svoje prve še čakam, 1. služba, danes dež, nadejam se cca jutrišnjih nedeljskih km 20 km.
Uporabniški avatar
 raf
tud jaz sem začel z prvimi km v novem letu in sem si izbral trenutek, ko je pri nas začelo naletavati v obliki snega in je zraven še pihalo, tako da je bilo 8 km res neprecenljivih in vrednih nasmeha.
Uporabniški avatar
 RoKo
50cent napisal/-a:1.1.2010.....0km :mrgreen:
2.1.2010.....0km :mrgreen:

:--

Sem pa mislil, da sem edini..... :--
Uporabniški avatar
 Loni
semjul napisal/-a::D
Če kaj drži tisto, da kar počneš v prvem dnevu to drži čez celo leto.

Upam!!!
Uporabniški avatar
 ZOKI
RoKo napisal/-a:

Smo že trije..... :--
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Včeraj sem počival od novoletnega žuranja... :mrgreen: :--
Danes sem tekel ogrevalni tempo dobrih dvajset minut (cca 4.5 km) z 3 x 150 m pospeševanja... :D Namen treninga je bil v pripravi na jutrišnjo tekmo v Portorožu, ki bo moja prva tekma v letu 2010 8)

Vsem želim SREČNO in USPEŠNO (tekaško) NOVO LETO 2010!

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ZOKI napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

Smo že trije..... :--

ne ne, še več nas je :mrgreen: .....

jaz se ravno sedaj odpravljam na prvi tek v novem letu. čaka me čudovito vreme in vem, da bo super :laola .
 janzi
1.1. ......mali mucek.... 0km
2.1. ......hladno in vetrovno odtekel svojih prvih 21km v novem letu
3.1. ...... v tem lepem vremenu načrtujem 15 km tek na Rašico; jutri predvidevam še lahkotni tek na 10 km, torek operacija in dolga pauza, upam da bom zdržal približno mesec dni brez teka. Po okrevanju pa pričnem s treningi ki bodo podrejeni mojim letošnjim sanjam, preteči štiri maratone, hkrati pa prevoziti v gorskem kolesarstvu vsaj 20% več kot lani.
Uporabniški avatar
 Ananda
Po tistem, ko me je zadnji dan lanskega leta opralo vse cote s perilom vred, me je vreme sele danes spravilo ven. Skupaj je naneslo malce pod 10 km. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA