Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 spiridon
no pa sem odlaufal še zadnji tek!!!!!letos!
vsem veliko lepih trenutkov,hitrih kilometrov,nič poškodb in bolezni...kaj bom pa delal :wink: ?bom pa več laufal.skratka naj vam bo lepo in srečno!
Dani
Uporabniški avatar
 lenči
Prvi letošnji tek je za nami, najprej smo si ogledali skok v Savinjo najpogumnejših, potem pa smo se podali še na prvi letošnji tek (no, vsaj moj :oops: ).

http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 6156d5252c

V nedeljo ob 10.00 pa greva z Indyem krog 9km, lepo na izi, naslednji nedelji pa štartam en krog že prej, ob 10.00 pa drugega. Je treba pričeti, ni več tekaškega počitka :clap:.
Uporabniški avatar
 lenči
14.1. pa bom vesela družbe na teku, jaz jo prišibam iz LJ ob 18.00, Martina mi je družbo že obljubila, seveda pa več kot nas je, lepše je. Plan je krog 9 ali 11km. In tako se bom vsak četrtek ustavila v Celju, če se mi bo kdo pridružil na teku :clap: .
Uporabniški avatar
 vandrovc
Vsem...ki smo se srečevali ob Tekaških poteh...ob Savinji ali kje drugje po lepi naši domovini ali tujini... :D

S¸¸rečno...
R¸¸adi se imejmo...
E¸¸na želja...
ȸ¸lovek človeku človek...
N¸¸aj za to novo leto 2010...
O¸¸bjame naša srca...in zgodi se!
Uporabniški avatar
 natasa
Pa je za nami. Leto 2009 je bil zame tekaško zeloo uspešno leto.
Moji cilji za letošnje leto so pravzaprav enaki kot v 2009, le da se je v februar vsilila :wink: TRANS Slovenija, moja prva etapna tekma :oops: . Rezultate bo težko ponoviti, ampak bom dala vse od sebe in upam, da mi uspe.

Letos smo začeli teči skupaj in upam, da bomo to večkrat ponovili :D, nedelje mi ravno ne gredo na roko, moram pa tudi priznat, da mi trasa nedeljskega kroga ni najbolj všeč. Jaz jo raje mahnem od visečega mosta naprej ob Savinji. Zakaj? Preprosto, ker tam ni nič asfalta in nič avtomobilov in je z mano le narava in šumenje Savinje. Komaj čakam na daljše in toplejše dneve, ko mi zvečer ne bo več treba teč po ulicah Celja in okolici, ker........bruh, bruh!!!!

Se beremo in pišemo za kakšen skupinski tek. Lenči tvoj četrtek mi ni prav nič všeč :( . Zaradi plana treningov se ob torkih in četrtkih ne morem prilagajat, takrat imam namreč na sporedu mučenje 8) .

ŽELIM VAM, DA BI UŽIVALI ŽIVLJENJE IN SEVEDA, BREZ POŠKODB IN LAHKE NOGICE!!!

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 10.00 bomo na štartu (tudi Indy pride :) ). Z Indyem bova odtekla 9km (tako piše v programu :wink: ) čisto na izi :oops: .
Naslednjo nedeljo pa imam na programu malo več kilometrov in moj dragi je danes lepo dal idejo, da pritečem v Celje in potem grem še potrebne kilometre (prihranek na gorivu in okoljsko zavedanje :lol: ). Bom še klance trenirala vmes, tempo bo pa itak zenovski. Naza jdomov me bo pa moj odpeljal :oops: .
Nataša, načeloma lahko tudi sredo, mislim da Martini tudi odgovarja. Po torkovem plavanju v sredo lepo na izi tudi ne bi bil problem.
Uporabniški avatar
 Koci
Ni kaj, lep tekaški dan :D , še Savinja je tekla bolj veselo in pozdravjala mnoge tekaške navdušence, ki so izkoristili lepo vreme in se podalo v nabiranje kilometrov. :clap:
Škoda le, da je pot od vis. mostu proti ribniku Vrbje zaradi zmrzali precej spolzka in že kar nevarna za brezskrben tek :mrgreen:
 zag
Ej punce,tudi v sredo lahko,tudi danes je mene malo mikalo,pa sem mela likanja celo goro,se je pač nabralo čez praznike, :P pač ni bilo časa za takšne stvari.Pa sem zmogla vse zlikati,tak,da sem zdaj srečna :clap: Zdaj pa priprave za jutri,namreč zame prvi delovni dan letos,po tritedenskem premoru. :( Dovolj je počitka,zdaj bo pa treba resno delati na vseh področjih,v službi,šoli,na teku in še nekaj malega doma. :--( Moram reči.da se mi je v petek zopet koleno malo razbolelo,tako,da me tole malo skrbi.Upam,da mi ne bo preveč nagajalo,sicer sem se pa odločila,da bom šla ob prvi priliki malo na posvet k zdravniku,da vidim kaj bi lahko bilo.Joj sem se razpisala... :) Za tek se beremo,drugače pa vsem
SREČNO NOVO LETO,Z ČIM MANJ POŠKODBAMI IN OBILO TEKAŠKIH USPEHOV!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Martina, javi glede kolena, Nataša, če ti ustreza sreda, pa recimo 13.1. ob 18.00 na parkirišču :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Martina, javi glede kolena, Nataša, če ti ustreza sreda, pa recimo 13.1. ob 18.00 na parkirišču :clap:

Ti sporočim, ko bo Bogdan vedel kako dela :roll: .
Uporabniški avatar
 natasa
spiridon napisal/-a:je danes popoldan ali proti večeru kdo za tek! :)

Jst grem danes pooozno zvečer :? . Kdaj drugič pa z veseljem :D .

:wink:
Uporabniški avatar
 nini32
hojla

jst bom spet jokala .... tale sneg me ubija .... pa mraz ... vse ostalo pa bi že še šlo!

nekaterim tekačem sem poslala ZS, dobili?

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:hojla

jst bom spet jokala .... tale sneg me ubija .... pa mraz ... vse ostalo pa bi že še šlo!

nekaterim tekačem sem poslala ZS, dobili?

lp, nini

Nini, saj ni tako hudo, sneg bo kmalu izginil, mraz pa ni prehud. Kratke razdalje gredo lažje sedaj od nog. :clap: :laola
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA