Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bernarda
ZdravkoC napisal/-a:
natasa napisal/-a: Zdravko jst sem za, sicer nisem Ptujčanka :roll: .....ampak za 40 km se pa tudi na Ptuj pripeljem.

Super, sva že dva ...
... saj se bo še kdo našel

Dva za celo :clap: , ostali pa za polovičko... :clap: , samo čas si moramo še določiti, da bo za vse ugoden.....interesenti se :hack:
Uporabniški avatar
 ziby
jaz sem za polovičko :wink: ..danes pa sem bil okrog jezera..z eno samo besedo-KRASNO..vreme kot narisano :D
Uporabniški avatar
 natasa
Super.
Vi samo povejte kdaj in kam naj se pripeljem. Aja, pa opozoriti vas moram, da se že zelooo dolgo nisem vozila po vaših koncih, zato bom potrebovala natančna navodila.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 ziby
spitbox napisal/-a:Tudi jaz sem iz Ptuja. Srečate me po pločnikih okrog Ptuja, ob jezeru, v bližnjih krajih (Mestni vrh, Hajdina itd.).

Lp

če ti odgovarja družba se mi lahko kdaj pridružiš

lp
Matej
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:Super.
Vi samo povejte kdaj in kam naj se pripeljem. Aja, pa opozoriti vas moram, da se že zelooo dolgo nisem vozila po vaših koncih, zato bom potrebovala natančna navodila.

Se vidimo.

Nataša, ne bo problem, se bomo že dogovorili in ti sporočim mesto, kjer se dobimo, samo ZdravkoC, naj se oglasi, da se dogovorimo za čas in kraj, ostali pa se nam lahko pridružijo. :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: 8.1. gremo na nočno po Pohorju, tako da....

Se že oglašam :D
:arrow: najprej moram ugotovit, kako bo z nočnim pohodom, saj imam tudi tega v planu
:arrow: ta teden bom probal en dan prečekirat progo, saj se nihče ni oglasil kot poznavalec poti
:arrow: odvisno je tudi od poteka vremenskega razpleta in padavin po hrbtu :wink: (to, sr, pe, so snežinke?)
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Zdraavco C, ugotovi, kako in kaj, sporoči......moja polovička, bo drugače na domačem koncu na sporedu.. :mrgreen:

Se podpišem.

Kakšen dan prej bi blo fajn, da vem, da si lahko organiziram varstvo za bebice.
@ZdravkoC vse je odvisno od tebe :D .
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim, da se pripravljata dve daljši varianti-pohorska nočna ter Ptuj.
Če bo kdo napisal kaj več informacij bi se pridružil kakšni. (dolgi seveda :lol: )
Uporabniški avatar
 ziby
ZdravkoC napisal/-a:
semjul napisal/-a: 8.1. gremo na nočno po Pohorju, tako da....

Se že oglašam :D
:arrow: najprej moram ugotovit, kako bo z nočnim pohodom, saj imam tudi tega v planu
:arrow: ta teden bom probal en dan prečekirat progo, saj se nihče ni oglasil kot poznavalec poti
:arrow: odvisno je tudi od poteka vremenskega razpleta in padavin po hrbtu :wink: (to, sr, pe, so snežinke?)

Bom jaz preveril progo od Ptuja do Starš, ti pa daj od Miklavža do Starš. Do Zlatoličja vem da je proga zelo lepa, naprej pa še preverim.

lp,
Matej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA