Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 natasa77
uh, sem šele zdaj videla, kaj se dogaja v Tivoliju. ma, to je še preveč zame. zdaj sem komaj na pretečenih 4 km brez ustavljanja. o hitrosti pa ne bom :oops:
sem šla tečt. 2,75km v 21 minutah :oops: :cry:
 mausi
hmm, plani za 2010
če bo vse ok, potem Blejska 10tka, pa mogoče Radenci, pa LM, ostalo pa po trenutnem navdihu in željah in možnostih...ma važno mi je da migam, da se ne zasedim...
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki :clap: marsikaj smo v letu 2009 preživeli, doživeli, občuti, začutili, se lepo imeli, včasih malo trpeli, vseeno pa :laola lepo je bilo Slika . Navdih in upanje, spodbuda in motivacija, brcanje naprej in bruhanje notranjosti, daleč in blizu...... vse to smo si bili in lahko rečem, da sem vesela, ker sem članica TF Polžje sekcije :laola .
Hvala vam za vso inspiracijo in motivacijo, brce naprej in vaše odzive na moje jamranje :-- , ostanite z mano tudi v letu 2010, več nas je lepše nam je :laola :heart
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:, ostanite z mano tudi v letu 2010, več nas je lepše nam je :laola :heart

itak draga Lenči, da ostajamo s tabo (upam, da tudi Ti z nami), ker si "huda" motivatorka in še večja pozitivka!!!!!

želim Ti, in seveda tudi ostalim, da se ponovi še eno uspešno leto, ki bo polno lahkih korakov in dobrega zdravja.

SREČNO VSEM!
:laola
Uporabniški avatar
 Ananda
Vsem polzkom (tistim tapocasnim, malce hitrejsim in tistim na turbo pogon) zelim zdravo in uspesno 2010!
Danes lepo praznujte. Ce boste pretiravali :drink , pa jutri pot pod noge in poskusajte kosmatega prijatelja pustiti zadaj. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Vsem v l. 2010 veliko zdravja,veselja,veliko km v supergah,na kolesu... Naj bo uspešnejše kot je bilo leto 2009.
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, sedaj smo zakorakali v novo leto :clap: in pred nami so novi izzivi, takšni in drugačni, majhni in veliki, hitri in počasni, kratki in dolgi.... nič ne čakajmo, pričnimo jih uresničevati :clap: :clap: :clap: .
Prvi letošnji tek sem opravila včeraj, bilo je lepo, čisto na izi, da spet pridem malo nazaj :D . Danes pa prvi trening plavanja, nič na izi, kar na polno, bilo je čudovito :laola .
Jutri me čaka najprej tek, potem pa še popoldne plavanje. Takšne naj bi bile nedelje odslej (no, saj so bile že cel december). Program teka Slika in plavanja Slika je pripravljen, sedaj pa samo gasa in nič "špricanja" :-- . Počasi bo treba povečevati razdalje, je moj dragi danes dal odličen predlog za nedeljske dolge teke, da lepo odtečem do Celja in tam naredim še potrebni krog, pa sem poleg tega še zelo okoljsko osveščena :cast: , saj se ne bom fijakala s svojim avtom, domov me bo pa vzel s sabo (je obljubil :wink: ).
Gremo v novo leto :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi letos mi ni uspelo, da bi 1.1. smučala :mrgreen: , mi je pa danes uspel en prijeten tek in takih si želim čim več v letu 2010.

Vam dragi polžki, pa naj se uresniči vse tisto, kar si želite sami. :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:Tudi letos mi ni uspelo, da bi 1.1. smučala :mrgreen: , mi je pa danes uspel en prijeten tek in takih si želim čim več v letu 2010.

Lepo Alenka pa še kdaj se javi na Rudniku. Boš zelo dobrodošla.
Uporabniški avatar
 UršaR
Dragi polžki (in vsi ostali)!

Malo z zamudo, pa kljub temu iz srca (saj leto je dolgo, a ne?) - vsem želim eno krasno leto, polno veselja in smeha, veliko lepih tekov in seveda nič poškodb!

LP, Urša
 mausi
Dragi moji polžki in seveda tudi polžike :--

naj bo leto 2010 lepo, sončno - v sončku je veliko lepše tekat kot v dežju kajne? ter seveda zdravo...pa čimveč polžjih uspehov za vse tiste počasne in tiste ta hitre...

:laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Tudi letos mi ni uspelo, da bi 1.1. smučala :mrgreen: , mi je pa danes uspel en prijeten tek in takih si želim čim več v letu 2010.

Lepo Alenka pa še kdaj se javi na Rudniku. Boš zelo dobrodošla.

Imam v načrtu, samo čakam na en vikend, ko bo lepo vreme in ne bom imela drugih obveznosti.
Uporabniški avatar
 solatka
Dragi vsi!

Iz srca vam želim:

*da bi znali sanjati
*da bi imeli dovolj poguma za uresničevanje svojih sanj
*da bi vas vsaka pot pripeljala bližje k srcu
*da bi odtekli toliko kilometrov kot si želite (brez poškodb seveda)
*da bo to leto, ki je pred nami, takšno, da se boste naslednjega januarja z veseljem ozirali nazaj!

Pa seveda... velik zdravja!
Uporabniški avatar
 lenči
Spet sem malo zmigala mojo zadnjico in se spravila resneje k teku :oops: . Če sem odkrita, sem imela kar hudo strahospoštovanje za mojo današnjo pot iz Laškega v Celje, ker sta dva huda klanca, eden se vleče skoraj 2 km. Pa sem ugotovila, da ni tako hudo, sem ta hudega pač prehodila. Super, sedaj lahko na skupne teke kar pritečem v Celje :lol: :clap: . No, po celem snegu sem se mučila tako kot v hrib, ampak če je treba pač hodimo. Se je pa čaj čisto ohladil že na 6km, bidoni niso termoske :-- .
Uživajte in pridno tekajte naokoli, vreme je odlično :laola
 mausi
lenči napisal/-a:Spet sem malo zmigala mojo zadnjico in se spravila resneje k teku :oops: . Če sem odkrita, sem imela kar hudo strahospoštovanje za mojo današnjo pot iz Laškega v Celje, ker sta dva huda klanca, eden se vleče skoraj 2 km. Pa sem ugotovila, da ni tako hudo, sem ta hudega pač prehodila. Super, sedaj lahko na skupne teke kar pritečem v Celje :lol: :clap: . No, po celem snegu sem se mučila tako kot v hrib, ampak če je treba pač hodimo. Se je pa čaj čisto ohladil že na 6km, bidoni niso termoske :-- .
Uživajte in pridno tekajte naokoli, vreme je odlično :laola

:laola

Lenči neverjetna si...
  • 1
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA