Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Se pofočkam tudi jaz, če bo kdo za dolgo varianto. Možek je fraj, torej varstvo je!!!
Uporabniški avatar
 TomažPI
Ojla!

Mene zanima dolgi tek v petek, kot ga je predlagal ZdravkoC. Ob 17.00 uri bi mi bilo kar ok.

Če bomo šli kje bi se dobili??

LP, T
Uporabniški avatar
 ziby
Zaenkrat smo na vidiku naslednji udeleženci:

42 km..
Zdravko
Tomaž
Nataša
Inot

21km..
Bernarda
Tekačica
Jaz

Če sem koga pozabil se naj javi :wink:

ps. zaenkrat sta še v igri dva termina
petek ob 17h
sobota ob 8h

meni odgovarjata oba termina, ostali pa :argue: (povejte) :)

lp,
Matej
Nazadnje spremenil ziby, dne 05 Jan 2010, 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bernarda
[quote="ziby"]Hey,

za vse tiste ki nam je polovička bolj pri srcu in v primeru da se Zdravko ne bo mogel udeležit teka, predlagam naslednjo traso:

http://picasaweb.google.com/matej.sieb/ ... 6643722738

Tistim, ki pa je polovička(21km) premalo pa lahko pičijo še en krog. :roll:[/quote

Kaj lahko samo poveš v katero smer je to? Bivša trasa pol.maratona Ptujskega, ali po nabrežju Drave, proti Zlatoličju? :wink:
Uporabniški avatar
 ziby
bernarda napisal/-a:
ziby napisal/-a:Hey,

za vse tiste ki nam je polovička bolj pri srcu in v primeru da se Zdravko ne bo mogel udeležit teka, predlagam naslednjo traso:

http://picasaweb.google.com/matej.sieb/ ... 6643722738

Tistim, ki pa je polovička(21km) premalo pa lahko pičijo še en krog. :roll:[/quote

Kaj lahko samo poveš v katero smer je to? Bivša trasa pol.maratona Ptujskega, ali po nabrežju Drave, proti Zlatoličju? :wink:

Smer Zlatoličja ob Dravi :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Verjetno si izmeril dolžino, nimam Garmina, tako, da tebi prepustim dolžino km!

Kje pa bi se dobili, v Toplicah?

Mogoče bi samo uro prestavili na 9, v koikor bi se še kdo pridružil, saj se moramo pripeljati do Ptuja?1 :wink:
Uporabniški avatar
 ziby
bernarda napisal/-a:Verjetno si izmeril dolžino, nimam Garmina, tako, da tebi prepustim dolžino km!

Kje pa bi se dobili, v Toplicah?

Mogoče bi samo uro prestavili na 9, v koikor bi se še kdo pridružil, saj se moramo pripeljati do Ptuja?1 :wink:

ja, najbolje, da v Toplicah. Progo sem zmeril na google earth, bom pa imel zraven Garmina za vsak slučaj, če nam kakšen metrček zmanjka :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Se dogovorimo do petka.Če bo kakšen metrček manj, ni problema, samo od 18 naj nebi šla, kaj dosti več, pa tudi ni potrebno.Se :hack: , ostali pa :argue:
Uporabniški avatar
 natasa
Meni odgovarja termin v soboto, ob 8-ih mi je o.k.

Zmente se, če bo družba za dolgo turo se z veseljem pripeljem iz Celja.
Uporabniški avatar
 TomažPI
Hmmm...

Vidim, da vas sobota bolj vleče kot petek.. Ali ne greste v nedeljo na zimsko ligo na Pohorje? Ali se pa tak hitro regenerirate, da je v nedeljo že šus :wink:

Meni bi bolj odgovarjal petek, predvsem zaradi nedelje, če pa bo samo sobota pa bom še premislil.

LP
Uporabniški avatar
 ziby
TomažPI napisal/-a:Hmmm...

Vidim, da vas sobota bolj vleče kot petek.. Ali ne greste v nedeljo na zimsko ligo na Pohorje? Ali se pa tak hitro regenerirate, da je v nedeljo že šus :wink:

Meni bi bolj odgovarjal petek, predvsem zaradi nedelje, če pa bo samo sobota pa bom še premislil.

LP

v nedeljo grem na Pohorje makar po rokah, če bodo noge fuč :mrgreen:
 Heligo
Jaz bi se vam mogoče v petek (ali pa tudi v soboto) pridružil na 21-tki.

Zanima me s kakšnim tempom to tečete, 4:30-4:50, hitreje, počasneje?
Uporabniški avatar
 ziby
Heligo napisal/-a:Jaz bi se vam mogoče v petek (ali pa tudi v soboto) pridružil na 21-tki.

Zanima me s kakšnim tempom to tečete, 4:30-4:50, hitreje, počasneje?

glede na to, da je to mišljeno kot uvodni trening predlagam bolj umirjen trening :oops: .
Moramo pa bit tudi malo bolj obzirni do naših punc ki se nam bodo pridružile, zato se dajmo vsaj enkrat njim prilagodit :)

lp,
Matej
 mihabr
Ko bom v domačem Ptuju se vam sigurno pridružim kak vikend. Da malo razbijem "monotonst" ljubljanskega PST-ja in Rožnika.

Pozdrav vsem na Ptuj, Miha

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA