Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bernarda
Ziby...ker si ti pobudnik te teme, določi čas, dan in mesto, kje se dobimo, da potem lahko nataši napišem in odgovorim po ZS, kako priti do nas.Upam, da se bo večina do četrtka že odločila, na kakšno razdaljo bo šla. :mrgreen:
Kar pa se časa teka tiče, je zelo lepo, da mislite tudi na nas :oops: , ki smo bolj počasni :roll:
Uporabniški avatar
 ziby
bernarda napisal/-a:Ziby...ker si ti pobudnik te teme, določi čas, dan in mesto, kje se dobimo, da potem lahko nataši napišem in odgovorim po ZS, kako priti do nas.Upam, da se bo večina do četrtka že odločila, na kakšno razdaljo bo šla. :mrgreen:
Kar pa se časa teka tiče, je zelo lepo, da mislite tudi na nas :oops: , ki smo bolj počasni :roll:

Meni je sicer ljubše teči podnevi, ker pa je v nedeljo nepogrešljiv
tek-Peš na pohorje, na katerem rabiš kar nekaj energije
:shock: bi predlagal v petek ob 17h.
Ostali še povejte, naj vam ne bo nerodno :D

ps. nameravam pa da se tudi Bernarda udeleži teka v nedeljo na vrh Pohorja :D
Uporabniški avatar
 bernarda
Če se že fočkamo, bom rekla tako: sem za soboto ob 08.00 uri....krajša varijanta, normalni tempo, Pohorje odpade...drugič... :wink:

ostali........prilagodila pa se bom večini
Uporabniški avatar
 ziby
Tekačiča napisal/-a:Meni je bolj fajn podnevi. :D Vendar v soboto dopoldan ne morem. :--(

kaj pa petek? :laola
Uporabniški avatar
 TomažPI
Evo, je pač tako da lahko grem daljši tek samo v soboto. Tak da sem za to, da se dobimo v soboto ob 08.00 uri pri Termah Ptuj. Kdo je za?

Lp,

Tomaž
Uporabniški avatar
 TomažPI
Jaz mislim, da je vse stvar dogovora. (km in tempo)

Meni bi odgovarjalo cca 25-30 km tempo med 4.40 in 5.00.

Pa lep pozdrav

T
 Heligo
Mene najverjetneje ne bo. Bom pa spremljal temo in če se mi slučajno podre plan za danes potem vseeno pridem.

p.s. Tomaz v nedeljo ga picimo na Pohorje, ne? Ob 8.45 pri pošti?
Uporabniški avatar
 bernarda
Mene nažalost tudi ne bo, plani so se mi podrli, bom morala sama poldan v soboto. :(
Tober tek vam želim, pa se vidimo drugič. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
No, jst bi se pripeljala, ampak imam v planu najmanj 36 km in ne v tempu 4:40-5:00, ampak kakšno minutko počasneje.

Očitno se bom preganjala po domačih cestah. :?

:wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz sem za dolgo - 40 do 42 km. Drava country cros, ki je bil omenjen.
Ne bo lahka in tempo ziher pod 5:30 okrog 6:00 saj bo sneg precej nagajal :D
Nataša, če si za skupni trening, me kontaktiraj, na ZS ti pošljem GSM št.
Mogoče se še še kdo oglasi ???
Uporabniški avatar
 TomažPI
Heligo napisal/-a:Mene najverjetneje ne bo. Bom pa spremljal temo in če se mi slučajno podre plan za danes potem vseeno pridem.

p.s. Tomaz v nedeljo ga picimo na Pohorje, ne? Ob 8.45 pri pošti?

Če boš slučajno zjutraj imel voljo iti zraven, me pokliči, drugače pa za nedeljo vsekakor velja!

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA