prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Še ena liga je za nami.Resnično prečudovito je bilo teči po snežni odeji.Pot dodobra uhojena, tako da ni bilo potrebno gaziti oz teči po cevcu.Po hudem sneženju sem mislil, da bomo na ligi le jaz, Sandra in Cveto, toda izkazalo se je, da sneg le ni takšna težava, prej pravljica za tekače in se nas je zbralo kar srečnih 13 tekačev :twisted:, 11 tekačev na štartu in dva zamudnika (olson in cveto), toda danes je vse oproščeno in ker sta nas morala loviti, sta tudi oba imela najboljši čas današnje lige :lol:
Še obvezna fotka:
Slika

In še današji pogled na Sv.Primoža:
Slika

Lep tekaški pozdrav
sam sem večino snega skidal včeraj zvečer, danes zjutraj za ogrevanje še dodatnih nekaj cm , pol pa direkt na Primoža kr od hiše. Tudi mene je presenetilo (pozitivno :shock: ) kolk se nas je zbralo. Super

LP Bojan
BO-JAN napisal/-a:sam sem večino snega skidal včeraj zvečer, danes zjutraj za ogrevanje še dodatnih nekaj cm , pol pa direkt na Primoža kr od hiše. Tudi mene je presenetilo (pozitivno :shock: ) kolk se nas je zbralo. Super

LP Bojan

Bojan, od hiše maš pa kolk? cca.6km?
Hojla Matej

vem da maš zdej druga bl važna opravila, ma pomojem se boš tud kaj prkazal na tejle naši ligi ki se je kr dober prjela! :!:
Ja od doma pa do vznožja je cca 6,5 km, pa pol do primoža ene 3,5 tko da jst računam da jih je kr 20 okroglih, v takem sobotnem dopoldnevu
mal teži gre pol v klanc ker si že dobro ogret do vegrada, ampak se ne sekiram preveč če sem za metlo v tejle ligi, važn da migamo! :!:

LP Bojan
Cvalenti, hvala za vabilo. Z Matejem bi verjetno lahko prišla skupaj, glede na to, da sva soseda. Naslednjo soboto 16.1.2010 me še ne bo zaradi Medeje, 23.1. pa se zna zgoditi, vendar me ne drži za besedo.
V soboto je bilo res ful lepo, zimska idila ;) Je pa res, da bo pa zdej treba končno dobit ene dereze, ker drugače ne pridem nikamor in mi samo spodrsava :( Hehe, Cvetko pa vedno zamudi in me prehiti malo nad kmetijo...sprašujem se, kdaj mu bo uspelo pravočasno priti? Mogoče se pa na mara slikat :D Lepo se mejte!
Jutri se bo zimske lige udeležila oseba, ki bi lahko rekel, da pot na PRIMOŽA prehodi z zavezanimi očmi.Če je tekač, ki zmaga tek na Griatvec "kralj Grintavca" je gotovo ta oseba "kralj Sv.Primoža" :clap:
Današnji gost na ligi je seveda bil Andrej Vavpetič-Vavpek, 2x rekorder vzdržljivostne tekme "24 ur sv.Primož" z 22 vzponi,kar pomeni ,pot je dolga 3,2 - 3,3 km in še spust je skupaj krog cca 6,5 km in če zračunamo 22x6.5=143 km in od tega kar 71,5 km spusta. Rezultat, ki je zavidanja vreden in če ga bo kdo hotel podreti, se bo moral zelo zelo dobro pripraviti na to. :clap: :clap:
Slika

Smo pa že prešli v drugo polovico lige,kar pomeni, da je za nami že 8 tek.Današnja liga nas je presenetila s kar 23 tekači in tremi zamudnik,kar pomeni ponovno rekord udeležbe, najhiteje je pot odtekel Matic Slabe KGT Papež(Sebatov varovanec :D ) s časom 20:18 :clap: (rekord lige še vedno drži Cveto s časom 20:12)
Pot je bila ledena, toda odlično shojena in tekaško primerna, seveda s primernimi copati :twisted:
Še enkrat hvala Andreju (Vavpku) za udeležbo in vsekakor vabljen tudi na bodoče lige.
Na naslednji ligi (če jim bo čas dopuščal) nas presenetijo...........( med drugimi se pozimi udeležijo tudi kakšnih tekov :-- ) drugače je njihov šport........ :twisted:

Še obvezna fotka:
Slika
Vauuu kok vas je blo,škoda,da me ni blo zravn ampak tudi v Italiji na smučanju je bilo prekrasno,sedaj pa sem že doma in komaj čakam,da bo zopet sobota in se vam pridružim
"prijatelji" :wink: da skupaj odtečemo do Sv. Primoža :laola
lp OLSON :beer:
Današnji štarter je bil :
Slika
:-- :lol: :lol: :-- :clap:

Na ligo je prišlo 14 tekačev in dva, ki sta se skrivala :twisted: .Pot je bila pomrznjena, toda dobro uhojena in za tek odlična.Današnji zmagovalec je bil Lado Kveder, pri ženskah Jana Strahinič.
Današnji povabljenci se žal niso morali udeležiti lige zaradi priprav, toda obljubljajo, da pridejo na eno izmed lig, vse pa je odvisno od vremena.
Še obvezna fotografija:
Slika
Glede na to, da gre za ligo, bi lahko objavili tudi kakšne rezultate.
Danes sem prvič tekel na Primoža (ne za ligo). Moj čas je bil 29:11 (s tem, da sem prej za ogrevanje pritekel iz Duplice - 8,5 km).
Ali se mi splača priti kdaj odteči za ligo, ali ste vsi prehitri?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA