Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Hej družba, sicer nimam kakšnih tekmovalnih ambicij po dolgem zimskem tekaškem počitku, vseeno pa bi vprašal kakšna je proga (podlaga in konfiguracija)tiste, ki ste tu že tekli.

Če se n zgubiš, kar ok. Še za mene je ravno :)
Če se zgubiš in orješ po njivi, je pa malo bolj zaguleno (se vgreza) :oops:

:shock: :D
Torej praviš, da gre lahko za "orientacijski tek"; ne smem ravno prvi tečt pa tudi zadnji ne. Se bom držal domačinov in vzel s seboj terenske superge.
Uporabniški avatar
 tae
Razy, stalno asfalt, štart in cilj na istem mestu, ravnina, če se prav spomnim en klanček, en precej oster ovinek in nekaj nadvozov, gledalcev nič, veliko slovenskih tekačic in tekačev. Lani smo nekaj ugotavljali, da je proga malo krajša, vendar so kasneje stari mački to zavrgli. Kakorkoli, luštno bo.
Pred leti sem tudi jaz že tekekl 21-ko. Lepa trasa, zelo podobna Palmanovi.

Vidim, da nas bo kar nekaj teklo na 30 km. Upam, da bo na progi kakšna luštna skupinica z ne prav ubijalskim tempom.

Se vidimo, Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Matjaž, po mojem boš lahko kar na čelu te skupinice in ti diktiral tempo. A veš, da odkar te poznam, še nikoli nisi bil v slabi formi. Pravi športnik, pravi vojak, vedno in povsod discipliniran.
Uporabniški avatar
 raf
stari mački, ki ste že pretekli tadolgo oziroma malo krajšo razdaljo me zanima, kako je z okrepčevalnicami ob progi. so ali niso?
tud jaz imam plan pod tremi urami za prelavfat in idealno bi bilo 5.55 na km.
Končno sem se tudi jaz prijavil na 30 km. Bo šlo bolj počasi (še nikdar ni šlo hitro :lol: ) in bo dober trening za Verono. Vendar ne grem z avtobusom. Se pa vseeno vidmo!
LP
raziskovalec napisal/-a:Torej praviš, da gre lahko za "orientacijski tek"; ne smem ravno prvi tečt pa tudi zadnji ne. Se bom držal domačinov in vzel s seboj terenske superge.

Tako je :)
@Tae oprosti, ampak nimaš pojma :roll: :lol:
@raf: lani je bilo samo na 21 km (za ene, za druge pa kakšnih 19 km :oops: ), okrepčevalnice pa približno tako, kot v Palmanovi (na kakšnih 5 km). Meni v Italij še nikoli ni nič manjkalo ;)

Še tisto, kar nismo pričakovali smo dobili, a ne Loni :lol:
nana napisal/-a:Še tisto, kar nismo pričakovali smo dobili, a ne Loni :lol:

Drži kot pribito.
Razy, nč bat, ne rabiš terenskih superg, ko je sila, se enostavno usedeš v črno makino, pa je zadeva rešena. Dostava direkt na kontrolno točko. Pa je seveda proga takoj krajša.
Moj kolega DušanP zaradi bolezni ne more iti v Medeo.
Ker ni član (čeprav je na eni naši zabavi že buil),
me je prosil za posredovanje, prodajo udeležbe.
Torej je na avtobusu eno prosto mesto.
Kdor se prvi javi javno ali preko ZS ga dobi.
P.s Prijavljen je za 21 km in mesni menu.
P.s.P.s Bojan M če že imaš "čakalno listo" povej,
V tem primeru imajo seveda ti prednost.
ZdravkoC je na čakanju,če je še v igri,bo sporočil(ZS).
Možnost prijave za tek v Gorici bo možna v Medei 10€,
to lahko izkoristite tudi tisti,ki ne greste v Medeo,
seveda,ti ki se poznate(mo) vas lahko prijavimo,
ime,priimek,leto rojstva,to so podatki,
organizirali bomo tudi prevoz,če bo zanimanje.
Ne pozabimo,odhod 06.45
[quote="bojanm"]ZdravkoC je na čakanju,če je še v igri,bo sporočil(ZS).

Bojanm se opravičujem, vendar ne grem v nedeljo v Medeo z vami. Poklanjam vožnjo in mesno hrano tebi.
aljažZ napisal/-a:Če je le možno, grem takoj z vami!!!
Aljaž Z

Aljaž, če se Zdravko C ne javi danes do 12. ure je prijava DušanaP tvoja
proti plačilu (mi daš na avtobusu).
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA