- 13 Jan 2010, 18:00
Pametno.
Spet sprejemaš samo neke kompromise, sama se nisi odločila, ponavlja se slika kot je bilo prvič. Če greš k njej nič ne moreš izgubiti, kvečjemu pridobiš lahko.
Še predstavljaš si ne, kakšne posledice lahko pusti.
Zastavi si cilj, ko bo v redu pa bom lahko norela koliko bom lahko. Zamoti se, počni nekaj drugega, ki ni tako divje, štrikaj, kvačkaj, zlagaj puzle.
V tebi bije boj, NE, JA, NE, JA, ZAKAJ, KDAJ, NE. Sčasoma ugotoviš da je podobnih vprašanj tekom življenja še preveč.
Špinača, rdeča pesa...
Ti bi vse samo nekaj spravila na neko raven, kaj pa bo potem ko bo na tej ravni??? Spet neki kompromisi, obljube, sanje.
Odločiti se moraš.
Tudi mene večkrat še posebej pred in med spanjem. Gre za pomanjkanje magnezija, ko ga vzamem je v redu.
Baina napisal/-a:No tako je na stvari. Sem bila včeraj pri zdravniku (obup kakšna gužva).
Pametno.
Baina napisal/-a:Me je hotel poslati v mb k neki terapevtki, vendar sva se zmenila, da mi da 3 tedne časa, da se opomorem oz. pač, da bo videl, da sem začela res jest in se trudit sparvit na normalno težo.
Spet sprejemaš samo neke kompromise, sama se nisi odločila, ponavlja se slika kot je bilo prvič. Če greš k njej nič ne moreš izgubiti, kvečjemu pridobiš lahko.
Baina napisal/-a:Ne vem sem se pozanimala na spletu in vidim da spadam v srednjo anemijo?A je to zelo hudo?
Še predstavljaš si ne, kakšne posledice lahko pusti.
Baina napisal/-a:Sem bila zelo slabe volje,ker res ne vem kako bom zdržala brez treningov. Ne vem, kaj naj naredim.
Zastavi si cilj, ko bo v redu pa bom lahko norela koliko bom lahko. Zamoti se, počni nekaj drugega, ki ni tako divje, štrikaj, kvačkaj, zlagaj puzle.
Baina napisal/-a:Dovolj mi je vsega teg, si želim da bi bilo že vsega tega konec, in bi se lepo pozdravila, ker sem res nepresatno utrujena, vrti se mi, zebe me, sem brez moči, najbolj pa si želim treningov![]()
V tebi bije boj, NE, JA, NE, JA, ZAKAJ, KDAJ, NE. Sčasoma ugotoviš da je podobnih vprašanj tekom življenja še preveč.
Baina napisal/-a:Zanima me tudi, katera hrana in živila vsebujejo veliko železa, oz kako si lahko vse pomagam, da železo spravim na normalno raven? A to doglo traja, da se stanje železa stabilizira? Verjetno je odvisno od tega kako si priden?
Špinača, rdeča pesa...
Ti bi vse samo nekaj spravila na neko raven, kaj pa bo potem ko bo na tej ravni??? Spet neki kompromisi, obljube, sanje.
Baina napisal/-a:Upam samo da se bom čimprej pobrala skup in začela kmalu trenirat s polno paro in velikoo energije.
Odločiti se moraš.
Baina napisal/-a:Velikokrat me zvečer oz. ponoči grabi krč v mečnih mišicah. Mogoče kakšen razlog za to? Ali je to nekaj povsem normalnega?
Tudi mene večkrat še posebej pred in med spanjem. Gre za pomanjkanje magnezija, ko ga vzamem je v redu.
Supported by Maxximum