klopotec napisal/-a:Saj je lepo plavat z glavnim tokom, se čutit varnega in to, ampak včasih nisi plaval z glavnim tokom. In si pričakoval da te drugi razumejo. Nekatere stvari se hitro pozabijo.
Nočem plavat z glavnim tokom, zakaj bi, mam svojega. In tudi zdaj me nekateri ne razumejo, nekoč sem si to edino jemal k srcu, zdaj pa več ne.
klopotec napisal/-a:Provokacijo pa imam sicer rad. Vedno da možnost za razmislek, za prevritev. Ampak če ti postaviš takšno vprašanje kot si ga, potem tega nimam za provokacijo in odgovorim tako kot sem.
Sem pač vprašal kaj bi to definirali ker pojem res skoraj pri vsakem obroku presno hrano, očitno res človek več ne more vprašat direktno da bi dobil direktnega odgovora.
klopotec napisal/-a:Aja še to. Kaj to pomeni načeloma ne uporabljam aditivov. Prvič aditiv je širok pojem, načeloma je pa tudi tako, sem in nisem. Zelišča niso aditivi, razen če besedo aditiv uporabljaš v nekem drugem smislu.
Sam veš da brez Ejev dandanes skorajda ne gre več, še v navadnem jogurtu jih najdeš, prejšnjič pa se mi je ob pogledu na etiketo topljenega sira skorajda zvrtelo, mislim, da sem jih ene 20 naštel. Tudi goveja kocka in ostale izpeljanke so zame aditivi, jaz se pač temu probam umaknit, ne kompliciram pa če jem juho iz vrečke, takšen je pač dandanes tempo. Zelišča pa tudi zame niso aditivi, saj si sam povedo da sem o teh stvareh precej poučen.
P.S. Lojfer ja lahko ti ju drugič slikam

pravkar sem zmazal dve beli golici, čakajo pa me še pečena jajčka z zelenjavo. Hja eni pač mamo dosti energije in jo na nek način moramo dat s sebe