Tekačiča napisal/-a:Ja, če je tak fajn pa bomo jutri spet kar do Areha potegnili.
Jiiiiiiihaaaaa Tekačica

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Tekačiča napisal/-a:Ja, če je tak fajn pa bomo jutri spet kar do Areha potegnili.
ZdravkoC napisal/-a:Joj kak lepo sneži
Jaz sem pa ostal domazaradi regeneracije. Sva včeraj s Semjulom dobrih deset ur gazila po zasavskih vrhovih, točneje po "Knapovski poti". Tako vas danes vsaj ne oviram.
tulček napisal/-a:ZdravkoC napisal/-a:Joj kak lepo sneži
Jaz sem pa ostal domazaradi regeneracije. Sva včeraj s Semjulom dobrih deset ur gazila po zasavskih vrhovih, točneje po "Knapovski poti". Tako vas danes vsaj ne oviram.
Priden ZdravkeC pa ne zato, ker bi nas oviral, smo se prejšnjič prav zabavali na tvoj račun, v pozitvnem smislu seveda (kapo dol). Smo pa te pogrešali in tvoje ime je bilo kar nekajkrat omenjeno. Lepo se regeneriraj, pa kakšen zelenjavni smoothy si naredi, to ful pali...saj si poslušal predavanje - prosti radikali...
Samo:-) napisal/-a:Tudi jaz se pustim malo regenerirat. Prva Širhakl treninga v petek (Trije kralji) in soboto (tečaj teka na smučeh + prvi uradni širhakl trening smuč. teka) sta prinesla nekaj muskelfibra![]()
. Nič ne bom jokal, rajši pridem naslednji teden
![]()
Lenz napisal/-a:pa še moje fotke : http://picasaweb.google.si/iskam.s/Zims ... rje8Tekma#
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA