Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:D

nekako se mi forma in dober občutek dvigata, (poleg ostalega :lol: ), upam da tako nadaljujem do starta Transa, oziroma da ne bo poškodb ali bolezni.Treniram predvsem
zdržljivost, kajti zadal sem si cilj vse štiri etape v zmernem tempu znotraj limita, naslednji dan(mislim,da je ponedeljek) pa normalno oditi v službo in odteči regeneracijskih 4-6.
Spoštovani ultraši,
ker se mi je pojavila poškodba kolena, ki je trenutno prav zelo moteča, se lahko zgodi, da se ne bom mogel udeležiti tekme! Končno odločitev bom sprejel do konca naslednjega tedna, saj imam v tem tednu še en pregled, poleg tega pa bom poskusil opravit še en daljši tek, takoda bom zagotovo vedel pri čem sem.
Če je kdo izmed vas, ki se ni uspel prijavit na tekmo, pa bi se je vseeno rad udeležil, naj mi pošlje sporočilo!

Dober trening vam želim!
Žabc
žabc napisal/-a:Spoštovani ultraši,
ker se mi je pojavila poškodba kolena, ki je trenutno prav zelo moteča, se lahko zgodi, da se ne bom mogel udeležiti tekme! Končno odločitev bom sprejel do konca naslednjega tedna, saj imam v tem tednu še en pregled, poleg tega pa bom poskusil opravit še en daljši tek, takoda bom zagotovo vedel pri čem sem.
Če je kdo izmed vas, ki se ni uspel prijavit na tekmo, pa bi se je vseeno rad udeležil, naj mi pošlje sporočilo!

Dober trening vam želim!
Žabc

Najbrž se ti bom pridružil Matej, saj zaradi sem zaradi poškodbe pokostnice brez tekaškega treninga vse od Istre - 5 tednov. Sem se sicer malce trudil na druge načine, vendar to ni to. Sredi tedna poizkusim z dolgim tekom, če bo šlo, bom vseeno prišel na štart in vsaj poizkusil preživeti kakšno etapo, v nasprotnem primeru pa se bo izpraznilo še eno mesto. Sporočim!

LpL
Glavni favoriti očitno res trdo delajo in temu lahko rečemo hoja po robu.
Upam, da se oba porihtata.
Za pokostnico - terapija z udarno tehniko Radial Shock Wave Therapy
Poizkusil sem že skoraj vse, kar so mi svetovali za pokostnico, je že "skoraj" ok, vendar TS le ni nekaj urni tek po katerem se lahko počasi pozdraviš pa tudi pripravljenost je bolj slaba, če 5 tednov ne tečeš. Ne vem, izgleda da nama z Matejem le ultra tek ni usojen. Bazen in kolo sem v nov. in dec. skoraj zanemaril pa sem bil kaznovan.
Vseeno pa imamo v klubu 3IRON še enega aduta, ki je v odlični formi in brez poškodb in na katerega stavimo na TS.
natasa napisal/-a:Žal :--( , slovenski favoriti "padajo" še pred štartom.
Glede na listo prijavljenih ima zeloooo veliko možnosti za absolutno zmago ( beri v moški in ženski konkurenci ) SHARON GAYTER, GBR ( britanska prvakinja 24 urni tek, ter 100 km ..... http://www.sharongayter.com/) !!!

:wink:

Mah, kakšni favoriti, mi smo male ribe, saj še nikoli nismo tekli (vsaj jaz) podobne tekme. Sharon (za katero tudi jaz menim, da bi znala biti pri vrhu) in še nekaj drugih prijavljenih, so za nas profesorji in jih lahko le občudujemo in se učimo od njih.
Odločitev je padla! Žal zaradi slabe pripravljenosti, možnosti poslabšanja poškodbe in priprav triatlonske reprezentance NE BOM NASTOPIL na dirki :--(
Če bi kdo rad zasedel moj prostor, naj me kontaktira!

Moj prijatelj iz Amerike, človek, ki je premagal že vse najtežje dirke na svetu ( s sanmi preko Antarktike, Desetkratni ironman, Badwater, RAAM,...), ima zanimivo reklo... I COME AND I SUFFER! Torej želim vsem obilo užitka ob štiridnevnem trpljenju :D in vam že sedaj čestitam na uspehu. :laola

Ultra pozdrav
Ja, najbolj fajn je pa slaba dva tedna pred tako dirko rečt, lej, nisem pripravljen :twisted: , možnost poškodbe.....pa ponudit mesto nekomu drugmu (na takih tekmah je verjetnost poškodb zelo velika in tega se po moje vsi dobr zavedajo in to dejstvo sprejmejo kot del zgodbe). OK, odstop zaradi bolezni ali poškodbe - to štekam, ampak tista slaba pripravljenost mi pa ne da miru. Če se odločiš za tako tekmo, potem se nanjo pripraviš, a ne? S svojo neresnostjo onemogočiš nastop nekomu, ki si je to morda res želel pa zaradi omejitve udeležencev tega ni mogel.
Frajer v nekaj mesecih ni uspel natrenirati nastopa, nekdo drug naj ga pa v nekaj dnevih. :shock:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA