Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem v čudoviti igri snežink ponovila svoje popotovanje do štarta skupnega teka. Tokrat sem svojo pot dokumentirala, tako da na spodnji povezavi vidite, kako lepo je bilo :lol:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... e89fddf9f7
Prihodnjo nedeljo pa grem lepo samo skupni tek, je konec meseca v planu PST :clap: .
Imejte se lepo in uživajte. Pa javite se kaj, saj vem da ste pridne(i) :laola .
Uporabniški avatar
 solatka
Bravo, Lenči! :laola Mislim, da si nam vsem v vzgled in vzpodbudo.

Jaz še vedno spim zimsko spanjem in nabiram šlavfke :? :oops: :roll: :? No, poleg tega pa sanjam ne lih o tekaških podvigih, ampak bolj o peš-podvigih. Zemljevide sem si že nabaila, zdaj čakam na pomlad in na toplejše vreme.
Kaj veš, mogoče te pa kdaj peške obiščem :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ojla polžki, malo mislite name jutri, ko sem bom skozi snežne zamete prebijala po PSTju skupaj s sotrpini :wink: . Vendar, dolgi trening je na programu in nič ne bo zabušavanja, doma bi delala kroge ali pa krepko kolena grizla in sploh bi bila ista situacija, le družbe ne bi bilo.
Uživajte v zimski idili in se kmalu kaj vidimo :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Ojla polžki, malo mislite name jutri, ko sem bom skozi snežne zamete prebijala po PSTju skupaj s sotrpini :wink: . Vendar, dolgi trening je na programu in nič ne bo zabušavanja, doma bi delala kroge ali pa krepko kolena grizla in sploh bi bila ista situacija, le družbe ne bi bilo.
Uživajte v zimski idili in se kmalu kaj vidimo :clap:

Sem razmišljala, da bi se vam pridružila, ampak vremenska napoved me je odvrnila :? . Nimam goretex superg, pa še pripravljena nisem najbolj, da bi držala tempo z vami. Tako se bom potrudila kar od doma narediti en malo daljši tek in zaključiti mesec januar.
Z izjemo dveh sončnih dni na smučanju, mi ni bil preveč naklonjen :( .

Lepo se imejte :D !
Uporabniški avatar
 lenči
Alenka, tudi jaz nimam goretex copat, pa nič zato, rezervne zokne bom dala v kamelco za vsak slučaj, škoda, lepo bi te bilo videti :clap: Uživaj na teku :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Alenka, tudi jaz nimam goretex copat, pa nič zato, rezervne zokne bom dala v kamelco za vsak slučaj, škoda, lepo bi te bilo videti :clap: Uživaj na teku :laola

Lenči,
jaz z veseljem povabim tebe in ostale polže na en nedeljski tek z mano: od Litije do Kresnic in nazaj(malo prometna cesta ob desnem bregu Save, 16-18 km-odvisno do kje gremo).
Poskrbim za okrepčila :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Alenka, tole je pa čudovit predlog, vsaj jaz bi ga izkoristila, 14.2. imam ravno takšno razdaljo na programu (19km) in bi mi ustrezalo, če si prosta. Več nas bo, lepše bo :laola . Čudovita ideja :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Alenka, tole je pa čudovit predlog, vsaj jaz bi ga izkoristila, 14.2. imam ravno takšno razdaljo na programu (19km) in bi mi ustrezalo, če si prosta. Več nas bo, lepše bo :laola . Čudovita ideja :clap:

Super! Meni ustreza. :D
Ti predlagaj uro, povabi še koga, jaz bom poklicala Mojco, če bo slučajno spregledala :wink: .
Lahko pa še posebej objaviva na forumu par dni prej.
Uporabniški avatar
 Hojca
Asparagus napisal/-a:
lenči napisal/-a:Alenka, tole je pa čudovit predlog, vsaj jaz bi ga izkoristila, 14.2. imam ravno takšno razdaljo na programu (19km) in bi mi ustrezalo, če si prosta. Več nas bo, lepše bo :laola . Čudovita ideja :clap:

Ti predlagaj uro, povabi še koga, jaz bom poklicala Mojco, če bo slučajno spregledala :wink: .

Če sem ta prava Mojca :? ...nisem spregledala :lol: . Super Alenka/i :clap: , hvala za pobudo, pridem z veseljem...na valentinov tek :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
mojculja napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:

Če sem ta prava Mojca :? ...nisem spregledala :lol: . Super Alenka/i :clap: , hvala za pobudo, pridem z veseljem...na valentinov tek :--

Ja, tebe sem mislila, fino da imaš čas. :clap: Se beremo, slišimo, da se zmenimo podrobnosti :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Ooooooo, kako lepo, akcija :laola , polžki migamo. Samo obljubita, da bosta šli moj tempo :oops: . Štart predlagam ob 9.00, Alenka, povej zborno mesto, kjer lahko parkirava jeklene konjičke in to je to. Vsekakor pa bomo še dvignile temo :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Ananda
A veste, da sem ravno vceraj na mapmyrun racunala, kaksne so kaj razdalje od Litije po "tadrugi" cesti. Je to tista cesta, ki se vidi z vlaka?

Se smem pristulit zraven, ce mi bo zdravje do takrat ze kaj bolj naklonjeno?
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda napisal/-a:A veste, da sem ravno vceraj na mapmyrun racunala, kaksne so kaj razdalje od Litije po "tadrugi" cesti. Je to tista cesta, ki se vidi z vlaka?

Vabljena
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:
Ananda napisal/-a:A veste, da sem ravno vceraj na mapmyrun racunala, kaksne so kaj razdalje od Litije po "tadrugi" cesti. Je to tista cesta, ki se vidi z vlaka?

Vabljena

To je ta cesta. Štartamo od spomenika NOB v Litiji. Narisane so tudi km oznake, jaz sem v Kresnicah prišla do osmice, devetke pa nisem našla,mogoče jo bomo skupaj :wink: .
Če prideš v Litijo iz Ljubljane, moraš takoj na koncu mostu zaviti desno in že zagledaš spomenik. Parkira se lahko pred cvetličarno, lekarno, lokalom, lahko pa pridete tudi do mene in gremo z enim avtom.
Iz smeri Zagorja ne smeš na most, ampak pri mostu naravnost, levo že vidiš spomenik.
Naš tamau nam bo v Kresnice pripeljal okrepčila :clap: .
Jaz se prav veselim :D , ker sama se težko spravim na daljše teke. Tempo imam še vedno med 6.30 in 6.45 na razdaljah nad 10km, tudi nič ne naredim, da bi ga izboljšala :? .
Škoda, ker vas ni že danes.
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA