področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kaj bo iz tega:

1. Lučko ne bo zdržu brez cigaret
1
3%
2. Runer ne bo zdržu brez cigaret
4
10%
3. Oba ne bosta zdržala brez cigaret
6
15%
4. Ne bosta več kadila
29
73%
Uporabniški avatar
 Barb
landlord napisal/-a:
runner napisal/-a:..........., potem ob kavici, pa ko se ga napijes(to je najhujse ker takrat bi se mi lahko zgodilo da bi me primamil).
Kasneje samo po sexu - hej dve skatli na dan burazeru! :lol: ........

Barb napisal/-a:V komisiji smo pa kdo že
Aleš123-Hermes
Nataša in
Barb

Hehe. Recimo, da se za kontrolo prijavim se jaz. Samo si bo treba razdelit naloge.
Recimo, da jaz in Ales nadzorujeva kavice in alkohol, Natasa in Barb pa pac tisto kar ostane :idea:
Seveda ne brez Runnerjevga dovoljenja.... :lol:

Nta, a pa bova midve zdržale tole :?: :P
A komisija bo naredla kakšen bojni plan :?:
 Nataša
O čem vsi vi to? valda jima ne bo ratal nehat!! :twisted: Pr nas doma mamo en primer takega, ki je nehal. Že leta je nekadilec, ki pokadi SAMO 5 na dan in to itak ne šteje. tko da ne verjamem v te pravljice. mogoče lučko...on ma več discipline...runner je pa tak hedonist...ne, njemu pa ne bo ratal..definitivno ne!! to je tko kot če bi rekl da bo tini ratu vegan...ej ne se hecat dijo mijo bla bla bla.

BTW - kako se je mel pa dedič v botaniškem vrtu? :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:to je tko kot če bi rekl da bo tini ratu vegan...ej ne se hecat dijo mijo bla bla bla.

hudooooo :rol: :rol:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Nataša napisal/-a:O čem vsi vi to? valda jima ne bo ratal nehat!! :twisted: Pr nas doma mamo en primer takega, ki je nehal. Že leta je nekadilec, ki pokadi SAMO 5 na dan in to itak ne šteje. tko da ne verjamem v te pravljice. mogoče lučko...on ma več discipline...runner je pa tak hedonist...ne, njemu pa ne bo ratal..definitivno ne!! to je tko kot če bi rekl da bo tini ratu vegan...ej ne se hecat dijo mijo bla bla bla.

Mislm da je to pa ze za rubriko rekla in ostala ziva.Pogumna ni kej! :shock:
Uporabniški avatar
 tini
Nataša napisal/-a: to je tko kot če bi rekl da bo tini ratu vegan...ej ne se hecat dijo mijo bla bla bla.

Ja, res je - ne se hecat. :)
Raje kar takoj crknem, kot pa da postanem vegi! :)

Lptini
 Nataša
lahko men govort, če sedim tuki v neprebojnem jopiču, čeladi in mam še brzostrelko v torbi :wink:

sicer pa...kaj sem pa tacga rekla kar ni res???? :twisted:
 dpop
Nataša napisal/-a:lahko men govort, če sedim tuki v neprebojnem jopiču, čeladi in mam še brzostrelko v torbi :wink:

Hmmmm... jopiči so samo do pasu... in če pomislim da
obstaja izraz, da jih "dobiš po pi*ki"... kaj v tem primeru pomaga jopič:?

Nataša napisal/-a:sicer pa...kaj sem pa tacga rekla kar ni res???? :twisted:

Sej ni to... ampak malo diplomacije ne "škodje"... recimo en
"filter" med možgane (hmmm... sicer blondinka... možgani????)
in jezik...

1072 Darko

P.S. Ratalo, ne ratalo... važna je pot.. ne cilj!
 Nataša
Uh, pa sem res mislila, da me noben več resno ne jemlje, ampak vidm, da ste čist pop...SEJ JE V REDU!!! HECAM SE, ljudje božji!!! VERUJEM, da Miško lahko voz vezanih očiju in da bosta Runner in Lučko nehala kadit. Seveda pa ju lahko podpiramo, kolker hočmo, ampak se bosta onadva borila s svojimi satani, ki bojo govorili: "prižgiiii, prižgiiii...". Edino, kar lahko pomagamo, je, da jima zrihtamo kasete z avtogenim treningom "Ne kadim" (mamo doma od takrat, ko je naš "nekadilec" nehaval) in pa da ju zalagamo s primernimi nadomestili - npr.s cukrom za Lučkota.

joj ne bit tok jezni vsi, jasno da jima želim najboljš!!!
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:npr.s cukrom za Lučkota.!!!

Če se bosta držala stave,bom tud še jaz kakšno Sacherco naredla.Ampak ne preveč,da se ne zredita :ignore:
Uporabniški avatar
 runner
...Mhm, gledam okoli sebe ter pri sosednji mizi opazim mladenko pri dvajsetih kako s svojimi lepo našminkanimi ustnicami "poljublja" cigaretni filter. Razlagajoč sogovornici o včerajšnjem žuru se smehlja, srebra kavico in z užitkom kadi cigareto. Drži jo med dolgimi prsti, poljublja jo s svojimi vlažnimi ustnicami, naravnost srka iz nje tisti opojni vonj po žarečem tobaku...

Jao, jao...Miki tocno veš kaj govoris... (in hvala ti za ta prispevek... odlično opisano)

Moj zdravnik pravi, da je prenehanje kajenja kakor obicajeno zdravljenje odvisnosti. ODVISNOSTI! Ni to šala in že zdaj vem, da bom imel tezave. To ali sem hedonist ali ne... mazo ali ne... mah... vsega od tega je v meni.

Občutek, ki ga da ta razvada je nekaj teško opisljivega (Manuet za kitaro) in Miki iskrene čestitke, da se ti je uspelo skiniti. Mene in Lučka to še čaka. Poskušam sebe prepričati, da občutek, da nisem več odvisen od tega je boljši od občutka, ki mi ga da cigaret. Predstavljam si čista jutra s lepim okusom v ustih. Predstavljam si prebeljeno sobo in vonj apna. Predstavljam si lahkoto teka pri čistih pljučih. Pozitivna motivacija ... mogoče bo uspelo...

LP runner
Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:...mogoče bo uspelo...LP runner

USPELO MI(VAMA) BO
se reče :wink:
Uporabniški avatar
 ero
dejte že mir in nehite paničart.

edino, kar moraš narediti, je, da se odločiš in NE KADIŠ VEČ! to je vse. če misliš na to, kako težko je, iščeš izgovore! nehaj! simple as that. in ne ti meni, da ni tako simpl. je, če to res želiš!!!
Uporabniški avatar
 Miki
runner
praktično vprašanje: a kadiš, ko si za računalnikom :?:

Bi ti po računalniško opisal s kakšnim IF stavkom (glede na to da si na Hermesu), ampak to kdaj drugič.
Če je odgovor "da" :arrow: maš težavo, (vsaj jaz sem jo imel) in moraš verjetno temeljito spreminjati (dobro ustaljene) navade (doma in v službi).
Če je odgovor "ne":arrow: eliminiraj zgolj tiste navade, ki so povezane s priložnostjo za kajenje ... in si na konju. 8)

Ej, ampak tista z dvema škatlicama - kajenje zgolj po seksu - tista je močna :rol: . Spomnil sem se na nekaj oseb, ki sem jih spoznal pred leti v študentskem domu (pol se nam je zaradi vojne malo "izgubio trag"). Takrat sem prvič slišal to izjavo ... in sedaj sem se spet nasmejal do solz.

Mhm, matrvola, ko tkole razmišljam o tebi (pa berem tvoje poste na drugih področjih), se mi zdi, da bi se midva lahko celo poznala ... nekak se "poklapaš" v nek profil, ki se mi zdi, da bi lahko bil ti ... bova to enkrat (ko uspem pridit na kakšno tekmo ali pa TF-event) mal poklepetala ...

Lučko,
ni kaj, tole je marketinška poteza brez primere :!: ... tkole dat jajca na pladenj in nam dopustit, da udrihamo po njih :bum: ... ja to ne zmore vsak. Upam, da te bo to še dodatno spodbudilo k čvrstem vztrajanju v nameri da se "skineš" (citiram runnerja, ki ima očitno izkušnje z odpravljanjem odvisnosti, al je pa "sivi dom" gledal v originalu in pa kakšno reprizo v zadnjem času pri nas - besednjak mu je jača strana) s tobaka. No kljub javnosti, boš največjo "bitko" bojeval sam popolnoma zasebno :ignore: , v tistih trenutkih bodo zraven le tvoji najbližji ... na koncu in v trenutkih največje krize :twisted: veliko pomeni njihova podpora in razumevanje, ljubezen, pozornost, ... zaupanje, iskrenost, sprejemanje navad in razvad ... mnogo tega. :wink:
Nazadnje spremenil Miki, dne 27 Sep 2004, 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
Moje mnenje je, da sploh ni težko nehati kaditi. Sam sem nehal najmanj sedemkrat (7x), preden sem nehal za stalno!
Sploh pa kajenje, ne vem, kaj pa kozli, pa unije, pa to...O kajenju sem slišal zgodbo o dvojčkih. Eden je kadil in je doživel skoraj 100 let, drugi pa je že ob rojstvu umrl. Tko, da nič ni rečeno...pa včasih so ljudje imeli življenjsko dobo 30 do 40 let, pa tobaka še poznali niso, ol so pa že varili.
No kakorkoli, kajenje je škodljivo, zato ga je najbolje pustiti. Verjamem Lučkotu in Runnerju, da bosta to zmogla in čestitam Mikiju za slikovit opis hrabrega dejanja. :evil: :evil:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA