Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

BoštjanP
Preživel sem lep dan v čudoviti družbi.Z rezultatom sem tudi zelo zadovoljen glede na zgodnji datum.Očitno je počitek res pol treninga.
Uporabniški avatar
 raf
Prva 30 tica je za mano in sem jo doživel predvsem, kot trening, ker sem vmes na nadvozih celo intervale delal in da ne govorim ,da sem vmes imel čas tudi za snemanje........svojega počutja in še kaj se bo našlo v kadrih......
Skratka bilo je zabavno in presenetil me je predvsem konstantni tempo, ki sem ga držal do cilja in to se je poznalo tudi na času, ki je bil daleč pod mejo treh ur, ki sem jo imel za limit pred dirko. Malo je bilo vmes tudi bližnih srečanj z avtomobili, ker naši sosedje zelo radi vozijo hitro in ne upoštevajo, da je tekač na cesti.
Družba itak enkratna in smo se ful nasmejali za mizo, ko je pajo dobil vegi meni in jaz, kot iz topa, A ti si tud vegi postal? Seveda sem svojo zmoto hitro ugotovil, ker je bil danes naš pajo pučka.
Uporabniški avatar
 zigzag
To je bilo zagotovo najlepših 30 km, kar sem jih kdaj pretekel. Lepa proga, sonček in 0,9-3,8 stopinj Celzija (preverjeno). Idealne razmere za ta čas.

Začel sem hitro, morda celo prehitro. Mimogrede sem podrl osebne rekorde na 5, 10, in 15 km, zadnjih 10 km pa sem se bolj kot ne le iztekel. Naučil sem se, kako pomembno se je med tekmo priključiti kakšni skupinici malenkost hitrejših tekačev (še posebej pri teku z vetrom v prsa) in da se prava tekma začne šele v zadnji tretjini proge. Zadani cilj sem na koncu zgrešil za pičlih 18 sekund (morda tudi zato, ker sem svojo "okrepčevalnico" ves čas tovoril kar s seboj 8) ), a sem vseeno zelo, zelo zadovoljen. Tudi 7. mesto v kategoriji ni kar tako :lol:

Zagotovo se bom na ta tek še vrnil.

Analiza TF je minila kot bi mignil, na prijetni lokaciji in ob dobri družbi. Bojan in nana :laola za celotno organizacijo!
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
[quote="tae"]:Moj nov osebni rekord polmaratona = 1:22:37 neto, povprečni tempo 3:55 min./km, 20. mesto absolutno.

Tae, čestitam ti za tvoj nov PB :laola :clap: :cast: :cast:, se mi je kar zdelo, da ti bo uspelo, že zaradi tega, ker si me v Portorožu tako suvereno prehitel (pa sem tudi jaz trenutno, kar v dobri formi :D ), za letos si upam napovedati, da boš v Polmaratonu brez večjih problemov prišel na 1.20 ali celo bolje :D :wink:

Lp!

p.s.: Čestitam tudi ostalim TF -jevcem za odlične rezultate... :TF) :laola
Pozdravček vsem skupaj.Ja bilo je enkratno in nepozabno doživetje.Bojanu in Nani še enkrat hvala za trud z organizacijo.In vsem ostalim TF tekačem za zares dobro družbo.
Še nekaj fotk :http://www.facebook.com/album.php?aid=2051304&id=1425652539&l=ea24814714
Se vidimo na naslednjem teku :laola
 aljažZ
Res je bilo lušno. :piti: :piti:
Sprva dokaj mrzlo, toda pri petem km sem se že kar lepo segrel. :oops:
Tudi jaz sem odtekel svoj osebni rekord (1:21:45),katerega še zdaleč nisem pričakoval.
Sicer pa je bil tek lepo organiziran :laola , le navijačev ni bilo od nikoder. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 miciM
Splet okoliščin je narekoval tako, da sem v Medei tekla..... sem zadovoljna, saj sem popravila osebni rekord za dobro minuto, sedaj znese 1.40.31, je pa dober občutek, ker vem, da bi ga lahko še malo izboljšala zelo dober. Težavica se je začela na 7km, ampak moj "zajček" me je celo pot spodbujal, narekoval tempo, ne popuščal in potrpežljivo čekal, moje noge bi še a glava ni hotela :D ,
Drugače pa izredno lep dan, družba pa :laola

:wink:
Uporabniški avatar
 štefan64
malo sem bil v dvomih, če bomo uspeli ponoviti vzdušje s palmanove :?:
z lahkoto :!: :D
z dragico sva prvič odtekla polovičko skupaj, tudi nama je šlo dobro od nog. oba sva uspela postaviti svoj PW.
družba, bili ste enkratni. hvala in lep pozdrav vsem.

lp, štefan

ps. dons sem pa mal crknjen. bernarda, jst sem moral zvečer še peglat. :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ej, ste frajerji :clap:
Vsi po vrsti :clap:
Edino, kar bi lahko obžaloval je, da nisem bil zraven :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA