prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
janez.ferlic napisal/-a:A se bo jutri kej dogajalo okli ovala? Imam namen prit na en krogec ob 16:00
lp

To tudi mene mika in me zanima če še kdo pride. Jaz sem bolj polžje zamaščene sorte ratal po dvotedenski pavzi :( Lojze, mi prideš delat družbo? 8)
 pero68
Ja mogoče pa res izpustim Šp.hrib in Jošt ,ker sem jih oddelal že danes pa se vidimo ob 16h pri spomeniku.A je treba met lopato s sabo? :D
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
BoštjanP napisal/-a:Mene jutri ne bo,ker sem pop.v sluzbi.
Janez,drugače se pa kak Besničan vedno najde na ovalu.

Ja, seveda. sej zdej tud že Besnčanke naštimujem :D

Se vidmo

Lp
Uporabniški avatar
 lojzeP
a je kej lepšega, kot takrat, ko še ostali prevzamejo pobudo :D
vidim, da bomo tokrat v večini prisotni istokategorniki, drugi najpopularnejši tekač sosednje nam fare bo pa medtem podvojil naše dosežke :wink:
kot rečeno, 16:00, isto mesto, smer, ana... :roll:
Uporabniški avatar
 valena
Zakaj pa ponoč noben ne teče na ovalu? Jest sem šla zdele,me je blo kr mal strah.Razen zbeganega zajca nisem srečala prav nobenga.Pa tko je blo lepo!!!
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Zakaj pa ponoč noben ne teče na ovalu? Jest sem šla zdele,me je blo kr mal strah.Razen zbeganega zajca nisem srečala prav nobenga.Pa tko je blo lepo!!!

ti si pa dobra :shock: :?

še po osvetljenem koncu komaj upam iti, na Brdo me pa ne spraviš!

pa še janezu ti je prav povedal :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Ravno prav :)

Prvi del je nevarno mehak in se kar ugreza tudi po kolesnicah. Južni del pa skoraj kopno in leti. Ceste, pločniki čisti.
Uporabniški avatar
 valena
janezu napisal/-a:noč je pa za kšne druge aktivnosti :D (tut spanje ) lp ju

Hvala za nasvet janezu,ga bom še našmu forvordirala.
Sicer sem bila pa že pred 22h doma.
metkamarjetka lahko se mi pa kdaj pridružiš na kakšni večerni,bova skupaj preganjali strahove :lol:

razmere pa danes kot berem bobra, precej drugačne od včeraj,ko je bilo vse lepo zasneženo (5cm ta celega snega po tleh,pa še snežilo je)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:metkamarjetka lahko se mi pa kdaj pridružiš na kakšni večerni,bova skupaj preganjali strahove :lol:

razmere pa danes kot berem bobra, precej drugačne od včeraj,ko je bilo vse lepo zasneženo (5cm ta celega snega po tleh,pa še snežilo je)

veš kako je z mano zadnje čase: med tednom imam tak tempo v slž in popoldan z mularijo - taksi vsak dan, da skoraj več ne lavfam :--( :--( :--( ..... kakšen kilometerček prav na brzino..... da bi se pa spravila ponoči lavfat.... ne, ne, tolk pa nisem :--

drugač pa šibam od primskovega proti naklem ali kokrice.....pa tam okrog....

brdo pride na vrsto, ko si kupim nove copate (ja, še vedno sem v starih "coklah" :? ).
Uporabniški avatar
 valena
Okrog Brda je pa baje že spluženo. :clap: Bo treba malo preveriti :D

Po naši občini so pa speljali proge za smučarski tek na relaciji Visoko-Šenčur-Britof. :clap:
Super so!!!

MM,ja copate pa le nabavi. Če v tistih poletnih mizunkah laufaš po snegu potem boš izgubila vse veselje. Iz lastnih izkušenj vem,da se ti v tisto luknjo v peti nabira sneg in potem dobiš nenadoma med tekom visoke petke :lol:
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA