Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 spela*
zigzag napisal/-a:Bravo, Špela!!! :clap: :clap: :clap: Sem prav vesel, da sem te spoznal. (kdaj že? hmmm, no, ja, hitro gre čas...) Kar pa se "magične meje" 1:50 na polovički tiče, sem prepričan, da jo boš še letos presegla, ker vem, da si to močno želiš in boš temu primerno tudi trenirala. Kakorkoli, še enkrat čestitke ob tvoji drugi tekaški obletnici :clap:

P.S. to ga bomo pil' v petek! Smo ravno 22-ega :lol:

Hvala. :D .
Upam, da se bo moj časovni limit pomaknil kaj navzdol, za koliko pa, bodo pa tekme pokazale. :D (iz tvojih ust v božja ušesa :D )
Dobro si to izračunal, da smo 22. v petek. :mrgreen:
 masamune
Ko sem pisal prvi post, še sploh nisem šel spat (nočni šiht pa to 8) ), tako da brez skrbi, da nisem eden tistih ki "ne morejo" spat.
Sicer pa tečem točno tako kot si napisala - po občutku. Glavni motiv mojega tekaškega udejstvovanja je želja, da izgubim kakšen kilogram, kateri so se 10 let nabirali. In po sedmih mesecih sem izgubil skoraj 10 kg in sem z rezultatom več kot zadovoljen. Vseeno pa bi nekje v prihodnosti rad pretekel tudi polmaraton in to pod 2 uri in ker je to tebi odlično uspelo, sem mislil, da si imela kakšen poseben načrt.
 spela*
masamune napisal/-a: In po sedmih mesecih sem izgubil skoraj 10 kg in sem z rezultatom več kot zadovoljen. Vseeno pa bi nekje v prihodnosti rad pretekel tudi polmaraton in to pod 2 uri in ker je to tebi odlično uspelo, sem mislil, da si imela kakšen poseben načrt.

Čestitam za ta uspeh! :clap:
Tudi polovička bo prišla na vrsto, s treningom pa tudi časi, ki se ti zdaj zdijo nemogoči.
Za čas pod 2 uri jaz nisem imela posebnih planov. Za čas pod 1:55 pa že kar konkretne. :D
 luzr
spela* napisal/-a:Za čas pod 2 uri jaz nisem imela posebnih planov.
No, no, no. :wink: Ne bo ravno držalo... :mrgreen: Ali pa si se pridružila vsem, ki z levo roko zvezano na hrbtu tečejo pod dve uri na polovički. :shock:
 spela*
luzr napisal/-a: Ali pa si se pridružila vsem, ki z levo roko zvezano na hrbtu tečejo pod dve uri na polovički. :shock:

A staviva? :mrgreen: :--
 luzr
Lahko. :lol: :--( Če ne boš spremenila pogojev, potem, ko boš ugotovila ,da ti zastavljenega cilja pravzaprav ne bo uspelo doseči... :--
 luzr
spela* napisal/-a:
luzr napisal/-a: Ali pa si se pridružila vsem, ki z levo roko zvezano na hrbtu tečejo pod dve uri na polovički. :shock:

A staviva? :mrgreen: :--

Lahko. :lol: :--( Če ne boš spremenila pogojev, kot si jih zadnjič. Potem, ko si ugotovila, da ti zastavljenega cilja pravzaprav ne bo uspelo doseči... :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA