prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 klatez
@dexi27: Če bova kaj prej planirala, te zagotovo obvestim! :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
lepo, ...lepo...

Škoda da imate tako "hud tempo", drugače bi se vam kda tudi pridružil..

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 klatez
He, he Zvone - če pa žene vedno rečejo, da moramo biti hitro nazaj... :roll:
Žene so lahko tudi vredi, to sem razmišljal, ko naju je Tomaževa po današnjem drilu peljala v dolino :wink: ..

Širhakla sva danes v okviru priprav na (ZA) izvedla premierni skupinski trening :laola .

Zašibala sva od Impola, skozi Bistriški Vintgar na Tri Kralje po markirani poti:

Slika

Razmere so kar malo "divje", snežna gaz, ki se hitro spremeni v drsalnico. Mestoma se vanjo zajedajo majhni potočki - GoreTex recimo skoraj nujen...
Definitivna mini avantura :D
klatez napisal/-a:Zdaj bi se pa lahko Tomaž že počasi prijavil na ta forum.
Kolikor vem, ga bere redno... :wink:

Sprejmem izziv! Kako pa veš da berem redno :?:
Saj sem že imel počasi moralnega mačka. Tako dolgo že prebiram ta forum, da se mi zdi, kot da kup ljudi že poznam čeprav jih še nisem srečal. Zato sem hvaležen za vse informacije, ki sem jih tukaj "spil" , posebej vama Klatež in Samo:), ki sta jih podala v živo!

lp

P.S.: Ampak pobeljen vintgar ponoči pa je fenomenalen
Hojla!

Kako vem, da bereš? :mrgreen:

Samo tole pa mi ne gre skupaj:
kronični napisal/-a:...P.S.: Ampak pobeljen vintgar ponoči pa je fenomenalen

Samo:-) napisal/-a:...Štart se je zgodil ob 6:08 v bližini Impola (Sl. Bistrica).

Pa takšne nečloveške jutranje ure... Meni bolj pašejo nočne... :wink:
klatez napisal/-a: Pa takšne nečloveške jutranje ure... Meni bolj pašejo nočne... :wink:

Ja za časovno uskladitev dveh tekačev in prevoza navzdol je bolj optimalno jutro. Jaz osebno pa tudi najbolj uživam pri rekreaciji "skozi" sončni vzhod.
Sicer pa glede na najine izkušnje po zimskem vintgarju, bi bilo lažje organizirat reševalno akcijo dopoldan kot pa v nočnih urah. :D

Pa res klatež tebe pa še nisem čez dan videl šibat naokoli.
Hvala za želje.
Prelepa pokrajina,pravo vreme, super vzdušje in družba. Kup problem(čk)ov, a znotraj časovnih limitov in ne na zadnjem mestu. Za prvič zadovoljna.
Samo malo bo treba potrenirat dolge teke (morda pod tvojim vodstvom) in obvezno navigacijo.
Tekaške kroge šele spoznavam, tak da je Samo morda kaj več poznal.

Zdaj pa na doooooolgo regeneracijo....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA