Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mojA
Predlani sem tekla v Nabrežini v okviru prve Poletove tekaške ekipe. Tek je bil v celoti speljan po cesti, zapore ceste ni, je pa veliko redarjev. Tudi kultura voznikov je boljša kot pri nas, tako da kar se varnosti tiče ni pripomb. Prva polovica se ves čas rahlo vzpenja, ker se teče po isti progi nazaj pomeni, da se druga rahlo spušča. Meni je bilo ful všeč. Okrepčevalnic z vodo je bilo dovolj, če se prav spomnim na 5 km. Verjetno je bilo tudi kakšno okrepčilo, res se ne spomnim, verjetno zaradi svojega navdušenja. Ne vem, ali smo dobili kakšne majčke, pojma nimam. Vem samo, da je bilo super in da me je neslo kot veter. Spominjam se svojih takrat novih Mizunk (niso bile čisto frišne), katere so me tisto leto stale maraton. Na srečo sem krvavi veležul, ki se je kasneje gnojil, začutila šele po dirki. Upam, da se bom uspela dokopati do spletnega naslova, če se prav spominjam so Tramvajski prijatelji (Amici de Tram - al kako že gre) zdraven, v okviru Sežanskega polmaratona - Piškur bi to vedel in seveda Kalček tudi. Grem brskat. Čau!
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

iz kupa papirjev ob računalniku sem zbrskal razpis tega tega, ki so ga delili na sežanskem polmaratonu. tule je sken razpisa.

na kratko:

kje: Nabrežina, glavni trg
kdaj: nedelja, 03.10.2004; zbor ob 8h, start ob 9h in pol, prijave še do 15min pred startom
startnina: v nedeljo zjutraj 10€
proga: Nabrežina - Križ - Božje polje - Gabrovec - Bajta - Brišče - in po isti poti nazaj.

Atlas Slo 2.0 je v eno smer nameril 11,1km. verjetno sem se malce uštel. zemljevid:
Slika

Ines, kako je najlažje do tja? Fernetiči in po stari cesti proti Sesljanu?
Uporabniški avatar
 ales
Ja, ja pejmo tega odtečt v Nabrežino! Smo vsaj že štirje:poleg erota in mene, vsaj še tini in lojze. Bi tko rad napisal čas, ki si ga želim, pa ne bom!
Zagotovo bo to moj zadnji daljši tek pred maratonom in ga res želim odtečt na ful. Sam zgodaj bo treba od doma!!!
Za prevoze se dogovorimo v četrtek v brunarici!
Uporabniški avatar
 matjaz
nabrezina je bil zame en krasen pol maraton. prvih 10 km se rahlo vzpenjas, potem pa se 10 km spuscas po isti spuri. se splaca it. organizacija je malce vaska , ampak vse funkcionira.
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja, včeri sem z Lojzetam govoru, da ste že štirje interesenti, mene tud zelo zanima, tako da v četrtek sigurno pridem na Brdo in v Brunarco, ker bi se rad priključil.
Uporabniški avatar
 bosin
Prijetna, a malo nenavadna trasa teka. Zelo primerna za tiste, ki imate dober tempo v položne, doooolge klance in zadnjih par km še kaj moči za "potegnit" navzdol.
Uporabniški avatar
 ales
Tkole je plan za v Nabrežino:
-ob deset čez šest poberem Gorazda na Kokrici
-mal čez pol sedmo pobereva Erota v Črnučah
-torej bomo mal pred sedmo pri tiniju za Bežigradom

Je Lojze rekel, da ne bo šel dirkat v zamejstvo, tko da, če si kdo zlo želi(pa ga ni tolk skupaj k mene) gre lahko za silo tudi zraven! Moj mobi:041 618203
 bine
Če bo vse klapalo se vidimo na teku na Nabrežini. Potreben sem sprostitve po org. naporih v zvezi z našim Gozdnim tekom.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA