Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ales
Danes zva z Lojzetom še enkrat preverila kako zgleda Brdo po petkovih nalivih:v začetku je še malo mokro po poti, pa tam do vrha "vzponov" je mal razbrazdana pot, drugače pa se prav fino teče.

Joj, tko bi rad napisal kolk sva tekla danes, pa žal ne šteje v lestvico uradnih rezultatov, čeprav sva vse premerila s tremi urami!

Bo pa prav zanimivo videt, kako hitro bo šlo na tekmi v četrtek.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Joj, tko bi rad napisal kolk sva tekla danes, pa žal ne šteje v lestvico uradnih rezultatov, čeprav sva vse premerila s tremi urami!

Bo pa prav zanimivo videt, kako hitro bo šlo na tekmi v četrtek.

Torej pade "trica" v cetrtek :?: :) !

Lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Prav prijetno je bilo danes oddirjati eno klasično prog`co po znani trasi.

Vreme prijetno in primerno za "prave" dosežke - mi taslabši se tudi s tem hvalimo.
Torej danes sva ga zmogla v 4 _ . i kusur - joj, kam bi del, ker ne morem več držat. :oops:
Pomoje bo to zato, ker sva imela na začetku eno "hudo" zajklo", pa sva se hitro za njo zapodila :oops: :oops:

2x LP

P.S. tudi analitični del se ni izneveril tradiciji :clap:
Uporabniški avatar
 gorazd
Tud jest sem včeri naredil en krog okoli Brda. Od sobote se je že precej posušilo, a je ponekod še mehek pesek. Srečal sem tudi Aleša in Lojzeta, smo šli v obratnih smereh. Moram rečt, da smo kar švignili eden mimo drugega. Ja je blo včeri kar fino ravno prav hladno. Se vidimo v četrtek, bom napel vse moči, da pridem iz službe.

Gre mogoče kdo iz LJ tečt, da se mu prisedem?
Uporabniški avatar
 Bor
bo gužva bo bo.....

jst grem iz Lj....samo rabiš še prevoz nazaj, ker jst ostanem v Kranju...
Uporabniški avatar
 gorazd
Saj jest sem Kranjčan, točneje Kokričan, doma 100m od Brunarice:) Tko da rabim prevoz samo v eno smer.
Uporabniški avatar
 Bor
povej kdaj bi šel?
Uporabniški avatar
 Bor
aleš se je skrivoma prijavil na ljubljanski maraton :wink:

JOSIPOVIČ RENATA KRANJ 21ZA 19.9.2004
JUDNIČ DUŠAN LJUBLJANA-POLJE 42MC 10.9.2004
JURANČIČ ALEŠ MARIBOR 21MB 19.9.2004
JUREN ČRTOMIR TOLMIN 21MA 26.9.2004
JUREN GORAN LJUBLJANA 21MC 27.9.2004
Uporabniški avatar
 Dule
Mene pa zanima če Fotr ve za Fotrov tek :roll: :?:

Njegova moralna podpora novi večni tekaški prireditvi bi tudi prav prišla, kajne.. :o :wink: Verjamem da ni proti 8)
Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a:Mene pa zanima če Fotr ve za Fotrov tek :roll: :?:
Njegova moralna podpora novi večni tekaški prireditvi bi tudi prav prišla, kajne.. :o :wink: Verjamem da ni proti 8)

Seveda sem za, :evil: samo prej je bila težava, :shock: ker sem imel v četrtkih na programu treninga Poletove ekipe počivanje in nisem vedel, če bom lahko tekel. :shock: Udeležiti pa sem se ga mislil, tudi če ne bi tekel. Samo na izčrpno analizo. :D Sedaj pa sem se dogovoril z Branetom, da v zameno za četrtkov tek izpustim torkov in petkov tek (kakšna žrtev, :( ampak za Fotra vse :evil: ), tako da bom lahko tekel na Brdu v četrtek na Fotrovem teku. :D
Se tečemo, se vidimo, se analiziramo!
Uporabniški avatar
 primus
se vidimo !

če prav razumem - štartaš lahko kadarkoli med 16.30 in 18 uro, ne ?

primus
Uporabniški avatar
 Fotr
primus napisal/-a:...če prav razumem - štartaš lahko kadarkoli med 16.30 in 18 uro, ne ?

Tudi jaz tako razumem, če je drugače, bo organizator (Aleš&Co) zagotovo sporočil.
Uporabniški avatar
 ales
primus napisal/-a:če prav razumem - štartaš lahko kadarkoli med 16.30 in 18 uro, ne ?

Ja točno tako. Zaradi lažjih izračunov bomo štartali na 5 minut. Če bo pa naval prevelik pa lahko tudi pogosteje. No ja fino bi bilo, da ne bi vsi štartali tam okrog šeste zvečer(je tudi že kr mal tema ob sedmih). Na štartu bosta dve sinhronizirani uri.

Tudi za prva okrepčila po teku smo poskrbeli, tko da vi kar pridite.

Kot oblika štartnine je pa lahko six pack tudi vode, soka ali pa vitaminskih substanc.

Aja mogoče smo mal na hitro tek poimenovali po fotru(to je še obveza s prvega piknika)-sory, res bi moral zagotovit, da še fotr pride;no ampak se je tko zdaj lepo uredilo.

Tudi sicer bo na teku mal improvizacije, navsezadnje gre za neformalno tekmovanje, druženje forumovcev!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
No, pa mi povejte kje to sploh je!
Se zna zgoditi, da pridem, ker je že skrajni čas, da se zopet malo vidimo!
Uporabniški avatar
 ales
Bajsi napisal/-a:No, pa mi povejte kje to sploh je!

Takole je Matevž enkrat objavil, kako do tja, spodaj prilagam povezavo na njegovo sliko. Se pa dobimo še mal naprej od tega odcepa, po cesti naprej, ko se začne gozd(je več prostora za parkirat).
Če se kdo zgubi, me lahko pokliče(041 618203), al pa povpraša domačine, kje je Brdo, ga ni, da ne bi vedel!

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA